Napsali o nás

"Dnes jsme se vrátili ze Zadaru a bylo to super, jste užasní." Jan Jaroš

"Tak máme za sebou dovolenou Gradacu- apartmán Katarina, moc jsme si to užili, stejně jako minulý rok. Děkujeme Vaší cestovní kanceláři... :-)" Martin Kodajek

Nejnovější recenze

Vážení,

moc děkujeme za příjemný a pohodový výlet do Wroclavi. Především bychom touto cestou chtěly poděkoval slečně Dvořákové za skvělé průvodcovské služby a pánům řidičům za bezproblémovou jízdu.

Moc děkujeme a těšíme se, že třeba v příštím roce opět využijeme Vaše služby.



S pozdravem
05.12.2022 Mgr. Ing. Martina Colledani

Dobrý den.



Velké poděkování za průběh zájezdu !!! Výborná paní průvodkyně i pan řidič. A počasí nám rovněž přálo.



Zdraví Vás a krásné předvánoční i vánoční dny přeje

29.11.2022 Zdeňka Podveská

Dobrý den,



je to už sice pár dnů, kdy jsem se vrátila ze zájezdu Palmová riviera pro gurmány, ale pořád jsem plná zážitků a vzpomínek na tuto dovolenou. Sice až na potřetí se podařilo

tento zájezd uskutečnit / covid/ ale jsem moc ráda , že jsem vytrvala a zájezd si napotřetí zaplatila.

Program zájezdu byl skvělý, plný koupání, ochutnávek, výletů, pohody a to všechno díky skvělé průvodkyni paní Petry Corsi, která tím, že bydlí přímo v Martinsicuro, kde jsme

byli ubytování,zná tento kraj a okolí skvěle a tak jsme se dověděli spoustu informací , které v průvodcích nejsou. Její kamarádský přístup, ochota, dobrá nálada nám pobyt

velice zpříjemnil, i když byly nějaké změny v programu. Výborná volba průvodce. K dobré pohodě velkou mírou přispěl i pan řidič Michal, který byl ochotný a příjemný a velmi dobře

zvládl funkci řidiče i průvodce.

Taky musím vyzvednout ubytování, skvělá volba, čisté pokoje, výborná strava / až moc výborná ! / příjemný personál a výborné umístění blízko moře a skvělá služba - plážový

servis v ceně zájezdu..



Moc děkuji vaší CK, se kterou jsem cestovala již po několikáté a vždy jsem byla moc spokojená!
11.10.2022 Marie Dybová

Dobrý den paní Němcová.

Přeji Vám hezký den a tak, jak po poznávacím výletu do Paříže, tak i nyní bych Vám chtěl poděkovat za nevšední zážitek.

Zájezd : Černá Hora, Albánie, Dubrovník

Ubytování - na dobré úrovni
Jídlo - na dobré úrovni a velmi úslužný personál
Doprava a řidiči - smekám před řidiči - opravdoví profesionálové
Průvodce - velký profesionál (pan Cabák) také nám poradil v Kotoru fantastickou restauraci, kde jsme si dali super chobotnici a plody moře.

Žádná výtka není směrem k Travel klubu na místě a hodně uměle vytvořených problémů vyřešil pan průvodce svým pozitivním přístupem.

Jako problém jsme viděl to, že jsme měli zájezd v zájezdu.
Pani Helena neustále podněcovala (nebo někdo z její skupiny) k nějaké nespokojenosti s programem, s ubytováním, s jídlem a i s počasím hlavně větami, které začínaly …. já bych to …..
Když Vám někdo řekne, že : Dnes jsme zvědaví, co se bude dělat, když má na 93% podle PC pršet.
Snahy o změnu programu, protože : Toto nám nevyhovuje. (bez ohledu na mimoKroměřížskou skupinu)

Byl jsem překvapený, když jsme přijeli do Baru, že si prohlédneme promenádu a oni vyzývali k neposlušnosti, ať nevystupujeme, protože je to nezajímá a mají hlad a spěchají na večeři.
(Pro vysvětlení - ceremoniál večeře začínal vystoupením z autobusu, úprkem do obchodu a nákupem nejlevnějšího vína).


Vrcholem bylo, když požadovali, ať vynecháme Dubrovník a z Tišnova pošlou náhradní řidiče do Grazu, aby se mohlo jet v kuse a oni byli co nejdříve doma a nemuseli, čekat v dešti na přestávku řidičů.
Řekl jsem jim, že já věřím, že bude hezky a v Dubrovníku mám přátele, za kterými rád zajdu i v dešti.
Nakonec, než jsme přišli v Dubrovníku do Starého Města, tak se udělalo tak hezky, že jsem šel v tričku, sandálech a kraťasech.
(přiložím foto jako důkaz).



Přeji Vám hodně zdaru a co nejvíce spokojených klientů.
Jak Vám dosvědčí paní Novotná, ani já sám nevím, po kolikáté s Vaší CK už jedu.
A slibuji, že budu dále pokračovat ve velebení a obraně Vaší firmy, neboť hledáním drobných nedostatků si nenechám pokazit dovolenou jako celek a není na světě člověk ten, aby ......

--

S pozdravem
08.10.2022 Nejeschleba Roman

Dobrý den.



V neděli v ranních hodinách, jsme se vrátili ze zájezdu z Bosny.

Požádám vás, abyste poděkovali za bezpečnou jízdu vašim řidičům.

Zvlášť při zpáteční cestě, nám předvedli řidičské umění, ve skalnatém terénu.

První den se stala malá chybička, ale nikdo nejsme dokonalí.

Děkuji i panu průvodci, který měl vše pečlivě připravené. :-)



Zájezd byla příjemná vzpruha do všedních dní :-)


Zdraví
04.10.2022 Jitka Černá

Dobrý den,
v minulých dnech jsme s dcerou absolvovaly zájezd do Černé Hory s výletem do Albánie a Dubrovníku. Dovolte pár poznámek.
Program zájezdu byl pěkný, poznaly jsme krásná zákoutí a měly jsme čas i na individuální výšlapy.
Ubytování na první pohled v pěkném, čistém hotelu Galeb. Pokoje a terasa byly příjemné, ale co nás překvapilo, bylo sociální zařízení. V našem prvním pokoji záchod zapáchal jako na veřejných záchodcích a byly na něm staré nečištěné usazeniny, ve sprchovém koutě plíseň. Po jednom dnu nešel ani spláchnout. Paní majitelka nám nechala připravit náhradní pokoj, ale tam také záchod nesplachoval, nesplachoval ani ve třetím pokoji, až na počtvrté se to povedlo a sociální zařízení bylo funkční a relativně čisté. Při prvním sprchování na mě však spadly dveře sprchového koutu, tak jsme je raději nezavíraly.
Strava, to je kapitola sama pro sebe. Snídaně vůbec nevyhovují zásadám zdravého stravováni, párky 3x za pobyt, svlíkací, tuhé, nepoživatelné, málokdo to jedl, tak se objevily znovu nakrájené ve vaječné omeletě. Taková recyklace. Když se nesnědly tučné a ostré párky, objevily se rozmixované v bramborové kaši. Plátek chleba obalený ve vajíčku je docela pochoutka, ale ne studený a mastný.
To jen pro představu. Měli jsme zaplacenou polopenzi, ale dokupovali jsme si jogurty a ovoce.V zemi, kde mají tak skvělé mléčné výrobky.
Abych jen nenadávala, pochvalu zaslouží polévky, každá byla výborná, ryby (2x k večeři) a zeleninový salát k večeři. To jediné.
Píšu vám to proto, abyste věděli, kam posíláte své kliety.
Obrovskou pochvalu zaslouží oba řidiči, jednak skvěle a bezpečně řídí, ale jsou také vlídní, komunikativní a velmi ochotní, lidem neustále k dispozici.
Pochvalu také zaslouží náš velmi hodný průvodce pan Libor Cabák, v průběhu cesty nás seznamoval se zajímavostmi a historií, byl neustále mezi námi, odpovídal na dotazy, doladil program i podle zájmu a navíc musel čelit kritice některých věčně remcajících turistek. Ale ty byly naštěstí v menšině.
Přes výtky, které jsem uvedla, nám zůstávají pěkné vzpomínky na Černou Horu, přírodu a krásná starobylá městečka.
S pozdravem
04.10.2022 Jana Osičková

Dobrý den,

v minulých dnech jsem se zúčastnil poznávacího zájezdu Cesta španělským královstvím (14.-24.09.2022), jehož spolupořadatelem byla vaše cestovní kancelář (letecká varianta).
Ve Španělsku jsme jezdili vaším autobusem s vašimi řidiči Radimem a Radkem (jejich příjmení bohužel nevím). Musím oběma napsat velikou pochvalu za jejich profesionalitu,
s jakou si počínali v provozu na španělských silnicích a na ulicích španělských měst a jejich ochotu k účastníkům zájezdu, se kterou k nim přistupovali. Takové profesionály by mohla
vaší firmě každá dopravní firma závidět. Přál bych vaší firmě samé takové profesionály a vaší firmě samé úspěchy.

S pozdravem
04.10.2022 RNDr. Jaroslav Zobač

Dobrý den,

tímto chci maximálně poděkovat a pochválit vynikající služby
paní průvodkyně L- Skořepové, její bohaté průvodcovské
zkušenosti a osobní přístup nám připravily velmi krásný den.

S pozdravem
02.10.2022 Tamara Kotalová s dětmi

Dobrý den,
všem, kteří se podíleli a měli zásluhu na níže uvedeném zájezdu, patří poděkování !
Průvodce Honzík super, řidiři jakbysmet a program bez připomínek.
Ještě jednou díky !!!
30.09.2022 Simona Burešová

Dobrý den, paní Dvořáková chci Vám moc poděkovat za skvělé zajištění mého pobytu v Chorvatsku /Tučepi/ a za hezké místo v autobuse. Stravování v Roně nemohu nic vytknout. Porce byly objemné, někdy jsme i zápasili jak to všechno sníme. Poděkování patří i pánům řidičům, protože zajíždění a točení v těch  uličkách v letoviscích to už je snad práce pro kaskadéry. A ještě se u toho zasmáli !

Zdravím Vás a ještě jednou díky.
19.09.2022 Milada Štulpová

Dobrý den,

v první řadě bych Vám ráda poděkovala za krásný zájezd do
Rakouska 2.-4.9., byl skvěle sestavený a ledová jeskyně byla
neskutečný zážitek. Opravdu moc bych pak chtěla pochválit pana
průvodce Tomáše Mariánka. Naprosto skvělý, profesionální, ale i
empatický přístup. Vše měl úžasně zorganizované a
naplánované, nic nelze vytknout. Jednička ve svém oboru :)
Chtěla bych i vzkázat do ubytování, že měli úžasné večeře a
pan číšník byl také moc příjemný.

Dále bych si dovolila Vám napsat pár připomínek/návrhů, co jsme
se tak bavili s účastníky zájezdu.

Hodně z nás se shodlo na tom, že nás u zájezdů odrazují noční
přejezdy a často tento zájezd kvůli tomu necháme plavat, i když se
nám moc líbí. Rozumíme, že je to tlak na cenu a pravděpodobně i
komplikace v ubytování, kdy by se musely kombinovat, ale docela jsme
se shodli, že bychom byli ochotni si připlatit.

Dále si hodně z nás říkalo, že by byl skvělý zájezd kolem
rakouských jezer - Mondsee, Attersee, Wolfgangsee atd. třeba
kombinovaný s nějakým výjezdem na hory. Tak si dovolím Vám jen
zaslat návrh.

Každopádně moc děkuji za skvělé zájezdy, jsme rádi, že tu jste.

Mějte se krásně,
06.09.2022 Sabina Michlovská

Dobrý den paní Němcová,

posílám krásný sluníčkový pozdrav z Veselí nad Moravou. Vaši cestovní kancelář každému doporučím a věřím, že se vydám s vámi za dalším poznáním a krásnými zážitky.
Ať se vám daří a mějte se fajn. :-)
25.08.2022 Ručková

Dobrý den,

Rádi bychom poděkovali všem pracovníků vaší CK za krásný
zájezd do Francie.

S přáním pěkného dne

24.08.2022 Ing.Jiří Vicena a Mgr. Jana Vicenová

Dobrý den,
Vrátila jsem se z poznávacího zájezdu do Normandie a Bretaně, v
termínu 12.8. - 19.8.2022.
Celý pobyt byl úžasný a to i díky profesionálnímu přístupu
našeho milého průvodce, pana Tomáše Mariánka. Po celou cestu se
nám maximálně věnoval, má neuvěřitelné znalosti, které nám
příjemnou formou sděloval.
S nadhledem a klidem vyřešil i velmi nepříjemnou situaci s jedním
velmi zvláštním účastníkem zájezdu, který od nástupu v Praze
nebyl spokojen s ničím a nikým. Slovně a dosti nevybíravě napadal
cestovní kancelář, p. Mariánka, pány řidiče a nás ostatní
spolucestující. Druhý den na jeho přání mu p. Mariánek zajistil
jízdenku z Remeše zpět do Prahy.
Všem se nám ulevilo a zájezd jsme si nadmíru užili.
Poděkování patří i pánům řidičům, Radkovi a Zdeňkovi, za
bezpečnou jízdu a super servis po celou dobu zájezdu.
Určitě se s Vaši cestovní kanceláří ráda zase někdy někam
vypravím.
S pozdravem
24.08.2022 Milena Čípová

Dobrý den.

Byla jsem s vaší CK na poznávacím zájezdu po Normandii a Bretani od 12.do 19.8. 2022.
Zajezd začal příjemným přivítáním od vašeho delegáta Tomáše Mariánka,který nás ubezpečil, že cokoliv budeme potřebovat, můžeme se obrátit na něho nebo pány řidiče. I ti byli velice ochotní, skládali nám naše kufry, byli velice vstřícní, slušní, vozili nás všude, kde bylo potřeba.
Tomáš Mariánek byl skvělý průvodce, který nám vždy ještě i v autobusu velmi poutavě přiblížil lokalitu, kterou jsme měli navštívit a pak i během samotné prohlídky ještě upresňoval další informace. I když nastal nějaký zádrhel z francouzské strany, vždy ho vyřešil.
Jediné negativní okamžiky nastaly po příchodu jednoho z klientů CK. Hned od začátku nám všem ostatním znepříjemňoval náš zájezd, na který jsme se všichni moc těšili. Neustále si na něco zcela bezdůvodně stěžoval, ostatní včetně delegáta a řidičů slovně napadal, paní, která vedle něho seděla, měla strach. Všichni jsme si opravdu oddechli, když se rozhodl ( i když podle mého názoru zcela bezdůvodně) druhý den z Remeše odcestovat zpět do České republiky. Shodli jsme se, že tento agresivní, neurvalý člověk by nám všem zkazil dovolenou, kterou jsme si pak moc užili. Celý zájezd pak už proběhl bez problémů, podle plánu i našich představ.
Ještě jednou děkuji za krásné zážitky, které jsme si užili i díky vstřícnosti pana delegáta i pánů řidičů a určitě ještě někdy využiji služeb vaší cestovní kanceláře.

S pozdravem
24.08.2022 Iveta Švecová

Dobrý den, tímto bych chtěla poděkovat za mne a manžela za
absolvovaný 5 ti denní poznávací zájezd do Tyrolska - svět
ledovců a vodopádů
s vaší CK Travel Club Tišnov. Byli jsme
nadšeni nádhernou krajinou, perfektním odborným výkladem našeho
průvodce Mgr. Tomáše Mariánka, který byl vstřícný a příjemný,
vč. ubytování, a dopravy po téměř celém Rakousku. Byli jsme moc
spokojeni a pokud to bude možné pojedeme v budoucnu zase.
14.08.2022 Danuše Miklášová

Moc vam dekuji. Kudy budu chodit vsude vas i vasi cestovku budu chvalit. Mam na vas jeste jednu prosbu - podekujte za me i panu ridicovi. 14.08.2022 AD

Dobrý den,
vybrala jsem si s kamarádkou poznávací zájezd "Tajuplné Skotsko" v
termínu 13.7.2022-24.7.2022 a touto cestou bych chtěla moc poděkovat
a pochválit naší skvělou průvodkyni Evu Klímovou. Měla
neuvěřitelné množství znalostí, jak z historie, tak ze
současného Skotska. Dokázala nám ale i poradit, kde se dá dobře
najíst (za rozumnou cenu), kde koupit jaký suvenýr nebo kde si dojít
na toaletu levněji či zdarma. Tento zájezd byl časově náročný,
ale naše průvodkyně měla stále dobrou náladu, každému se
snažila vyhovět, pro každého měla pochopení a její obětavé
chování se ani nedá slovy vyjádřit. Paní Eva je prostě úžasný
člověk na správném místě. Jsem moc vděčná, že jsem měla tu
čest jí poznat a jsem velice ráda, že na mé vysněné cestě po
Skotku nás provázela právě ona.

Moc děkuji za váš zájezd, jsem opravdu velmi spokojená a vřele
všem doporučuji.

Přeji krásný zbytek léta, vaše vděčné účastnice zájezdu (č.
2 a 3)
14.08.2022 Šárka Bursová s kamarádkou Danou Horáčkovou

I vám krásný den, paní Němcová,

moc Vám děkuji za pomoc, radu a vstřícnost, jste nejlepší 🙂

S přáním krásného dne

14.08.2022 Helena Hořínková

Dobrý den, dne 9.7. a 18.7. jsem s vaší společností cestovala do a z Chorvatska. Chci touto cestou poděkovat za profesionální a klidné jednání vašich řidičů a především ocenit  organizační zajištění celé cesty. Koordinace svozů a rozvozů, kvalitně sestavené seznamy cestujících, kontakty na delegáty nebo majitele ubytovacího zařízení v Chorvatsku, časový itinerář, to vše vedlo k tomu, že vaši řidiči předávali cestující takřka "z ruky do ruky" bez jakéhokoliv prodlení. Smekám před pracovníkem, který má toto na starosti. Jeho organizační schopnosti, spolehlivost a pečlivost jsou na vysoké úrovni. Velký respekt.
Přeji mu uspokojení v jeho další práci, uznalého zaměstnavatele a vám více takových zaměstnanců. S pozdravem.
 
12.08.2022 Mgr. Jiřina Formanová

Dobrý den, vážená paní bakalářko, chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za profesionální vyřízení  a zorganizování naší dovolené v Chorvatsku, lokalita Tučepi, apartmánový dům Dalmatina. Stejně jako vloni jsme byli maximálně spokojeni s ubytováním i se službami, které nejen že nabízíte, ale reálně je poskytujete. Určitě se rádi do tohoto apartmánu s vaší kanceláří příští rok zase vrátíme. Přeji Vám jen samé spokojené klienty jako jsme byli právě my. Krásný zbytek léta. 12.08.2022 Mgr. Eva Prušová

Děkuji za pokyny, už se moc těšíme, Vaše zájezdy jsou vždy úžasné.
Pěkný den
05.08.2022 Pilátová

DOBRÝ DEN,

SPOLEČNĚ S MANŽELEM JSEM SE ZÚČASTNILA POZNÁVACÍHO ZÁJEZDU
ALPSKÉ PRŮSMYKY A LEGENDÁRNÍ MATTERHORN V TERMÍNU 1. AŽ 6. 7.
2022. CHTĚLA BYCH PODĚKOVAT ZA SKVĚLE SESTAVENÝ PROGRAM ZÁJEZDU,
VÝBORNÉ UBYTOVÁNÍ I STRAVOVÁNÍ V RAKOUSKU A VE ŠVÝCARSKU. VELKÉ
UZNÁNÍ A POCHVALA PATŘÍ NAŠEMU PRŮVODCI MGR. TOMÁŠI MARIÁNKOVI,
KTERÝ NÁS PROVÁZEL PO CELOU DOBU ZÁJEZDU. VELMI OCEŇUJI JEHO
OCHOTU, VSTŘÍCNOST, ZNALOSTI, PRŮVODCOVSKÉ SCHOPNOSTI A
PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP PŘI ŘEŠENÍ VŠECH SITUACÍ, KTERÉ V
PRŮBĚHU ZÁJEZDU NASTALY.

JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJEME VAŠÍ CK ZA SKVĚLÉ ZÁŽITKY A V BUDOUCNU
RÁDI VYUŽIJEME SLUŽEB VAŠÍ CESTOVNÍ KANCELÁŘE.
05.08.2022 ZDEŇKA A PAVEL BUČKOVI

Dobrý den,
omlouvám se, ale z pracovních i rodinných důvodu jsem nestihla
napsat dříve. Ve dnech 20. - 22.5.2022 jsem se zúčastnila zájezdu
Toulky srdcem Slovinska. Touto cestou Vám chci poděkovat za (pro mě)
úžasný zájezd. Doprava, ubytování, velmi zajímavý a nádherný
program - nebylo co vytknout. Můj dík patří také průvodci panu
Mgr. Tomáši Mariánkovi. Během cesty nám pěkně a zajímavě
vyprávěl o právě projížděných oblastech, čímž nám ji velmi
zpříjemnil. Myslím, že po profesionání stránce zvládl celou
organizaci zájezdu na výbornou.

Děkuji a těším se, že s Travel club ČSAD Tišnov zase někam
vyrazím.
S pozdravem
26.07.2022 Věra Králíková

Dobrý den,
před měsícem jsme se s mamkou zúčastnily poznávacího zájezdu s Vaší cestovní kanceláří, jednalo se o Poznávací zájezd SLOVINSKÉ POBŘEŽÍ A PERLY ISTRIJSKÉHO POLOOSTROVA v termínu od 22. do 26. 06. 2022. Jenom jsme chtěly moc pochválit pana průvodce, který nás zájezdem provázel, bylo to opravdu skvělé! Všechno jsme si moc užily, poměr cena/výkon byl úžasný! Moc děkujeme za tak krásný zájezd, určitě s Vámi zase někam vyjedeme. :-)
S pozdravem a přáním hezkého dne
26.07.2022 Kamila Trávníčková

Dobrý den,

Chtěla jsem moc poděkovat za krásný zájezd, pochválit jak pana průvodce Libora Cabáka, tak pány řidiče.
Vše bylo perfektně připraveno a navštívená místa kouzelná.

Děkuji za krásný zážitek.
26.07.2022 Mirka Novotná

Paní Němcová tímto Vám chci velmi poděkovat za řešení mé situace v Londýně, jste úžasná.Ještě jednou děkuji 26.07.2022 Lajcmanová

Milá paní Němcová,
děkuji za Váš e -mail. Mrzí mě, že jste nemocná, snad bude brzo
lépe a budeme se moci na pobočce setkávat osobně.
Není nad osobní setkání a přístup. Já jsem si Vás oblíbila za
Vaši upřímnost a také čas na klienta.
Chci opět poděkovat za pěkný zájezd na Chodsko - i když patřil
jiné ck. -vše v pohodě. Také opět děkuji za pěkná místa v
autobuse. Už se také těším na Váš zájezd na Kokořínsko.
Budeme s kolegyni všem doporučovat.
Mějte se pěkně a ať se daří. Zdraví
13.07.2022 M. Zhořová

Dobrý den paní Němcová,

věřím, že se s vaší CK určitě ještě někam vydáme v budoucnu, tipů mám hodně 🙂 Super bylo i na dalším zájezdu na Dachstein 24.-26.6.. Opět pan průvodce Mariánek, on i pan řidič byli skvělí. Počasí na Dachsteinu sice nevyšlo, ale to nevadí, určitě se tam znovu někdy vydáme.
Jinak nám počasí přálo na všechny ty krásné soutěsky a parta lidí byla fine. Moc jsme si oba zájezdy užili. Děkujeme.
12.07.2022 Marcela Belková

Vážení,

chtěli bychom poděkovat touto cestou panu průvodci Tomáši Mariánkovi, který nás provázel zájezdem Alpské průsmyky a legendární Matterhorn v termínu 1.-6.7.22 za jeho obětavost, vstřícnost, za spoustu informací a zajímavostí, které nám předal.
Je vidět, že má tuto práci opravdu rád a doufáme, že mu elán do práce další nepokazila ani partnerská dvojice účastníků zájezdu, kteří ho neustále obtěžovali s nesmyslnými připomínkami k pobytovým taxám a skupinovým slevám při nákupech jízdenek na lanovky.
Celý autobus obdivoval trpělivost pana průvodce s touto problémovou dvojicí. My ostatní bychom je nejraději vysadili u první benzínové stanice :)
12.07.2022 Zemanovi

Dobrý den,
ve dnech 1.7. až 6.7.2022 jsme se zúčastnili poznávacího zájezdu Alpské průsmyky a legendární Matterhorn, který pořádala vaše cestovní kancelář.
Chtěli bychom vyjádřit poděkování a velkou spokojenost s programem, s ubytováním i stravováním a havně s profesionálním přístupem průvodce Mgr. Tomáše Mariánka,
který nás provázel po celou dobu zájezdu.
Oceňujeme jeho znalosti, ochotu poradit, průvodcovské schopnosti a především klidný přístup v každé situaci, kterou musel řešit.
Ještě jednou velký dík. Budeme se těšit na další zájezdy s vaší CK.
12.07.2022 Ing. Jaroslav Široký a Mgr. Anna Široká

Dobrý den,

zúčastnila jsem se zájezdu " Alpské průsmyky a legendární Matterhorn" a ráda bych k tomuto zájezdu
napsala pár slov, protože došlo k nepříjemné situaci která mi tento zájezd znepříjemnila.
Slovně byl v autobuse před všema účastníkama napaden náš průvodce Mgr.Tomáš Mariánek.
Za mě je tento průvodce hodnocen za 1. Byl profesionální a vždy vstřícný. Zájezd byl náročný na organizaci, ubytování
bylo v různých hotelích a vždy proběhlo vše hladce bez problémů.
Tomuto průvodci opravdu nebylo co vytknout.

S pozdravem
11.07.2022 Jaroslava Hrdá

Dobrý den paní Němcová,
chci touto cestou poděkovat za organizaci poznávacího zájezdu Švýcarsko - Alpské průsmyky a Matterhorn, jehož program byl velmi pestrý. Vyřiďte prosím podporu průvodci zájezdu Tomáši Mariánkovi, který se díky nevhodnému chování dvou účastníků (jejichž jména jistě budete znát) dostával do nepříjemných situací a byla tím narušena pohoda zájezdu, ne však jeho vinou. Poznala jsem ho už dříve jako člověka slušného, vstřícného, který se choval s respektem i ke dvěma zmíněným. Když nebyli spokojeni, dostali od něj možnost kupovat si vstupenky a jízdenky sami, což za dané situace bylo jediné možné řešení a rozhodně to nelze považovat za neplnění průvodcovských služeb.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
11.07.2022 Mgr. Jana Křížová

Dobrý den,

Od 1.-6.7. jsem absolvovala váš zájezd do Švýcarska. Program byl dost náročný, ale dobře sestavený, hodně jsme toho viděli. Chci poděkovat i za vstřícnost s úpravou smlouvy a svozovou trasou.

Řidič autobusu byl skvělý a velmi ochotný a v neposlední řadě musím velmi pochválit našeho průvodce Tomáše Mariánka. Program měl skvěle pod kontrolou a maximálně se nám věnoval.

Bohužel občas se najdou v zájezdu potížisti, kteří náladu celého kolektivu docela dokážou pokazit. Nevím, jak se jmenovali, ale seděli v řadě za řidičem, tuším na sedadlech 30,31. Neustále vyžadovali pozornost jako první, dožadovali se nějakých nesmyslných potvrzení a byli dost agresivní. Vzhledem k tomu, že jsem se kdysi také pohybovala v pozici průvodce, dokáži ocenit Tomášův přístup a myslím, že chování uvedených pasažérů dokázalo otrávit zbytek účastníků zájezdu. Doufám, že se váš průvodce nenechá odradit takovým chováním. Možná by bylo dobré do propozicí napsat, že průvodce neposkytuje žádná potvrzení o platbách.

Jinak se mi zájezd opravdu líbil a doufám, že z vaší nabídky si v budoucnu ještě něco vyberu.

Přeji hezký den
11.07.2022 Česalová Marcela

Dobrý den,



dovolujeme si Vám zaslat recenzi k zájezdu Vaší CK ve dnech 1.-6.7. 2022 - Alpské průsmyky.

Zájezd se zcela vydařil, včetně počasí.

Pochvala a poděkování patří řidiči – panu Milanovi (bus č. 1), který je naprostý profesionál za volantem a byl vstřícný k účastníkům zájezdu (káva, nápoje).

Totéž platí pro průvodce – Mgr. Tomáše, který si vedl skvěle, při projíždění krajinou nás průběžně seznamoval s tamějšími dějinami a místopisem, staral se o nás, zajišťoval vstupenky a pomohl se vším. Věnoval nám veškerý svůj čas. Trochu problém měl s 2 kverulanty, kteří mu ztěžovali práci mnohými požadavky a stížnostmi v záležitostech, které nemohl ovlivnit. Narušovali i ostatní cestující např. tím, že nám zabraňovali vystoupit z autobusu, dokud nebude vyhověno jejich požadavkům. Tomáš je zvládal trpělivě, s noblesou a úsměvem.

Ubytování v Itálii (první noc) nic moc, poslední dvě noci byly včetně stravování v pohodě a v nádherné krajině.

Děkujeme.
11.07.2022 Harvilíkovi a Šimečkovi


Dobrý den, jmenuji se Zuzana Trojková a společně s manželem a dvěma kamarádkami jsme absolvovali zájezd pořádaný vaší ck Alpské průsmyky a legendární Matterhorn v termínu 1 až 6.7.2022.

Chteli bychom touto cestou poděkovat a pochválit skvělé sestavený program zájezdu, pro který jsme ho absolvovali již podruhé.

Poděkování patří i pánům řidičům, hlavně panu Milanovi, který s neuvěřitelnou bravurnosti a jistotou projížděl neskutečné množství serpentin. I zpáteční cesta, na kterou se k nám přidal pan Zbyněk byla pohodová, rychlá a bezpečná.

Ubytování v Rakousku a zejména ve Švýcarsku bylo nádherné a polopenze velmi chutná, rozmanitá a více než dostačující, což se nedá vůbec říci o ubytování v Itálii v hotelu Kennedy. V zastaralých pokojích byla ve skříních několika centimetrová vrstva prachu, večeře na rozdíl od očekávání byla sice teplá, ale podivná skladba jídla a směšné malé porce. Snídaně velmi skromná, malý výběr a o doplňování jsme museli téměř prosit. Byli jsme v tomto hotelu ubytování i před 4 lety a jeho úroveň je stále stejná.

Hlavní poděkování a pochvala patří našemu průvodci panu Tomášovi.

Vždy ochotný, milý a usměvavý nám vše vysvětlil a ukázal. A stejně neúnavně odpovídal i na naše dotazy. Cestu nám zpestřoval svým výkladem.

Bohužel musel na zájezdu čelit i velmi nepříjemným situacím způsobených jedním manželským párem.

Velmi útočným a nevybíravým způsobem, který hraničil až se sprostosti se dožadovali pro nás ostatní naprosto nesmyslných požadavků.

Pan Tomáš se snažil vše řešit v klidu a čelit opakovaným útokům této dvojice s trpělivostí.

Všichni ostatní jsme odsuzovali jejich chování, napominali jsme je a vyjadřovali podporu našemu panu průvodci, který byl z této situace velmi smutný.

Bohužel i takoví klienti se mezi námi najdou.

Ještě jednou moc děkujeme vaší ck za skvělé zážitky a přejeme spoustu spokojených klientů.

S pozdravem
11.07.2022 Zuzana Trojková

Dobrý den,
ve dnech 1.7.2022 - 6.7.2022 jsme se zúčastnili se synem vašeho poznávacího zájezdu do Švýcarska.
A bylo to velmi krásné. Za úžasný zážitek moc děkujeme a rádi s vámi opět někam vyrazíme.

Bohužel musím vyjádřit i hluboké zklamání nad chováním dvou účastníků zájezdu, kteří neomaleně slovně napadli průvodce.
Seděli jsme na sedadlech přímo před nimi, a tak jsme byli přímými svědky jejich chování.
Od prvního dne žádali doklad o zaplacení pobytových tax a vyjadřovali se, že jim není poskytnuta sleva na tyto taxy na 17letou dceru.
Když jim pan průvodce slušně sdělil, že toto všechno mají vyřídit přímo s cestovní kanceláří, začali ho urážet, že okrádá lidi a že peníze
dali jemu a on že musí vystavit doklad. Neustále zdržovali a pak to vyvrcholilo zatarasením východu z autobusu, u kterého jsem ale osobně nebyla.
I přes nesouhlas pana Tomáše Mariánka s natáčením jeho osoby paní pořizovala záznam.
Ze svého pohledu musím říct, že pan průvodce se choval velice vstřícně. Vše od začátku řešil a s jeho vlídnou povahou velice slušně
neustále odrážel výpady těchto cestujících. Choval se profesiálně. Oni sami odmítli, aby jim kupoval vstupné a tak si ho hradili třetí a čtvrtý den sami.
Bylo také nutné, aby s nimi komunikoval pouze písemně, protože paní se neustále domáhala dokladů na všechno.
Chtěla bych vyjádřit velkou podporu panu průvodci, protože to, co se dělo z jejich strany, bylo určitě psychicky vyčerpávající.
Jsem také podepsána jako svědek při předávání přeplatku od pana průvodce na vstupném z prvních dvou dnů, kdy nebyly drobné mince.

Jinak musím říci, že celé toto "vystoupení" těch dvou účastníků, protože jinak se tomu říkat nedá, narušilo jinak nádherný zájezd.
Počasí nám vyšlo a i organizace v podobě Tomáše Mariánka, jeho úžasný přehled a výklad - prostě super. Velká pochvala a uznání patří i panu
řidiči Milanovi, skvělý výkon na těch úzkých silničkách v horách (já bych to nedala:)). Tak moc děkujeme a těšíme se na další poznávání s vaší cestovkou.

S pozdravem
11.07.2022 Blanka Podušková a Jiří Poduška

Krásné ráno do Břeclavi a do Tišnova.

Děkuji mnohokrát za nádherný zájezd do Slovinska a Itálie. Zájezd se nám vydařil včetně dobrého a chutného ubytování, krásného počasí a milých spolucestujících. Velký dík patří vedoucímu zájezdu, panu Ing. Navrátilovi a panu řidiči, který byl skvělý. Ať se Vám daří a věřím, že s vaší cestovní kanceláří určitě někdy vyrazím do terénu.

S pozdravem B-)
11.07.2022 Ručková Anna z Veselí nad Moravou

Vážení, zúčastnila jsem se ve dnech 17. až 19. června vašeho zájezdu Korutanské zrcadlení a vrátila jsem se nadšená. Autobus řídil bravurně řidič, jehož jméno jsem si sice nezapamatovala, ale vy si to jistě zjistíte. Byl velmi profesionální, ochotně vycházel vstříc všem našim požadavkům. Vedoucím zájezdu byl Tomáš Mariánek, mladý muž, který vše řešil s přehledem a klidem. Jeho výklad byl fundovaný a bylo zřejmé, že ho jeho práce baví, což se projevilo i na spokojenosti nás - účastníků zájezdu. Staral se o nás "jako o vlastní". Program třídenního zájezdu byl poskládán velmi pestře. Každý si přišel na své. Ubytování bylo výborné, stravování vynikající. Zkrátka a dobře - nemělo to chybu! Všem, kteří se na přípravě a realizaci tohoto zájezdu podíleli, patří velký dík. Spokojená účastnice.  23.06.2022 Marta Antonínová

Dobrý den paní Němcová, chtěla bych celé CK poděkovat za po všech stránkách skvělý zájezd Korutanské zrcadlení. Především pan průvodce si zaslouží jedničku s hvězdičkou, ostatně jako za každý zájezd, na kterém jsem s ním dosud byla. Já jsem tento zájezd vyhrála v soutěži, ale myslím, že je výhrou pro každého, když jeho zájezd vede takový průvodce. Zmiňoval, že na příští rok připravujete další zájezd do Korutan - se mnou už můžete počítat :-). Dále se chci ještě jednou omluvit za to, že jsem si ve smlouvě nevšimla chybného údaje nástupního místa - moc děkuji, že jste si toho všimli a řešili. Přeji krásný den a pěkné léto.  23.06.2022 Lenka Rosenbaumová

Dobrý den, paní Němcová, chci poděkovat za výborně připravený zájezd Orlí hnízdo, který jsem absolvovala ve dnech 10.6 - 12.6. 2022. Zájezd se mi velice líbil po stránce programu, ubytování, také p. průvodce i p. řidič byli výborní a ochotní. Mohu jen doporučovat a také budu. Přeji Vám mnoho spokojených klientů, jako jsem já , ať se Vám daří a těším se na další poznávání s Vámi a Vaší CK. Zdraví M. Zhořová, Lomnice 21.06.2022 M. Zhořová

Dobrý den. Děkuji touto cesto za krásný zájezd. Hitlerovo Orlí hnízdo 10.6.-12.6.2022. Hlavně chválím našeho průvodce.:-) Mgr. Tomáš Mariánek byl naprosto bezvadný, všechno zvládal a jeho vědomosti -úžasný. Pochvalu zaslouží i řidič autobusu Olda, super jízda, moderní a pohodlný autobus. Přeji hodně úspěchů, ať se vaší cestovce v této nelehké době daří. Jitka Holá 21.06.2022 Jitka Holá

Dobrý den, dovolte mi pochválit zájezd na Orlí hnízdo (10.6.-12.6.2022). Byl to úžasný zážitek od začátku až do konce. Pan vedoucí Mgr. Mariánek - jako vždy záruka kvality! A pan řidič Olda perfektně ovládal autobus v nesnadném alpském terénu. Děkuji a všechny zdravím. Yvona Mikalová 21.06.2022 Yvona Mikalová

Dobrý den, v termínu od 17.6.-20.6.2022 jsme se zúčastnili zájezdu Korutanské zrcadlení. Byli jsme poprvé a musíme vše pochválit. Bylo to úžasné,vše dokonale naplánované. Pan řidič a pan průvodce prostě skvělí. Moc se nám líbilo, nádherný zážitek. Děkujeme a s pozdravem, Renáta a Karolína Brabcovi, Kotlánovi. 21.06.2022 Brabcovi, Kotlánovi

Dne 17.6. 2022 jsme se zúčastnili zájezdu Korutanské zrcadlení. Zájezd byl perfektní a předčil naše očekávání. Program sestaven s harmonií a citem. Strava v hotelu moc chutná, ostatně tím jsou Korutany proslulé. Řidič autobusu (Milan) vysoký profesionál se skromným vystupovánín. Velmi spokojeni jsme pak byli s průvodcem Mgr. Tomášem Mariánkem, zdatným organizátorem, člověkem se značnými znalostmi, perfektními vyjadřovacími schopnostmi a citem pro podávání informací. Vše zvládl lehce a s úsměvem. Manželé Macinkovi z Velkých Bílovic 21.06.2022 Manželé Macinkovi

Dobrý den, ráda bych vám poděkovala za krásný zájezd Hitlerovo Orlí hnízdo, který jsem absolvovala s manželem minulý týden. Počasí bylo perfektní, máme mnoho krásných zážitků. Chválím pana průvodce Tomáše Mariánka a pana řidiče Oldu, kteří byli super. Rovněž děkuji všem do kanceláře, kdo se na zájezdu a jeho přípravě podíleli. S pozdravem a přáním pěkného dne, Marcela Belková 21.06.2022 Marcela Belková

Dobrý den, zakoupili jsme ve Vaší CK zájezd Historické a přírodní krásy východního Slovenska. Chtěla bych touto cestou poděkovat za perfektní služby příjemného a profesionálního průvodce p. Tomáše Mariánka a velký dík patří také panu řidiči Láďovi, který nás vždy bezpečně a s úsměvem dopravil do cíle. Nebyl to náš první zájezd s Vaší CK, ale určitě ne poslední. Už se těšíme na Vaši nabídku na příští rok - za osmičlennou partu z Mutěnic Jana Tihlaříková 18.05.2022 Jana Tihlaříková

Ve dnech 15.-18.4.2022 jsme se zúčastnili poznávacího zájezdu do Belgie. Velice ráda bych tímto poděkovala paní Ing. Michaele Němcové, která nám ještě před samotným nákupem pomohla ochotně vybrat vhodný zájezd, podala vyčerpávající informace, vše zařídila, a po celou dobu nás o všem informovala a byla kdykoliv k dispozici. Celý zájezd byl výborně zorganizován, oceňuji především skladbu navštívených míst, a různorodost zážitků. Průvodce Tomáš Mariánek byl vždy pozitivně naladěný na všechny otázky mile odpovídal, a vždy vyšel vstříc! Poděkování patří i pánům řidičům, kteří nás bezpečně dovezli tam i zpět, a za zmínku určitě stojí i moderní ,čistý a nadstandardně vybavený autobus, díky tomu se dala pohodlně přečkat poměrně dlouhá cesta. S touto cestovní kanceláří jsme jeli na poznávací zájezd poprvé, a byli jsme velmi mile překvapeni. Celému týmu patří obrovské DÍKY, že se nám postarali o nádherné zážitky. Moc děkujeme za krásnou dovolenou, a těšíme se až s CK Travel Club ČSAD Tišnov znovu vyrazíme, Hejlová Kristýna a Bartoň Ondřej. 08.05.2022 Hejlová Kristýna a Bartoň Ondřej

Dobrý den, dovolte mi Vás na chvilku zdržet a napsat Vám pár řádků. V pondělí 18.4. jsme se vrátili z poznávacího zájezdu Velikonoce v magické Paříži. Po návratu jsem se musel trošku usadit, protože to bylo náročné. Ano náročné, ale samozřejmě v dobrém slova smyslu. Prostě sice náročné, ale nádherné a úžasné. Chtěl bych Vám touto cestou poděkovat, za tuto akci, a snad se i má slova vděčnosti dostanou i k panu Kolaříkovi, který je průvodce se vším, co k tomu patří. Nejen po odborné a průvodcovské stránce, ale i po stránce osobnostní. Měl pochopení pro dotazy (a že jsem jich měl), ale překvapila mne jeho vysoká míra asertivity, která očividně byla potřeba. Já bych přístup některých „souputníků“ – tedy přesněji souputnic asi nedával. Včera jsem si s manželkou pustil „10nej, které musíte v Paříži vidět“, no a zjistili jsme že jsme za ty 3 dny stihli vidět 14! A to právě díky panu Kolaříkovi. Pokud by pan Kolařík u Vás prováděl nějaký další zájezd, tak to prosím můžete uvádět v propozicích, jako bonusovou informaci. Já bych ji tak rozhodně vnímal. Děkuji, Roman Nejeschleba 24.04.2022 Roman Nejeschleba

Páni řidiči Michal a Petr (snad si jména pamatuji dobře) byli super, ochotní a vstřícní, jízda bezpečná, byla s nimi i sranda, což určitě neškodí:-) Průvodce Tomáš taky fajn, informací bylo tak akorát a nebyl problém se na cokoliv zeptat. S mamkou jsme byly moc spokojené. 20.04.2022 Alena Kostelníková

Dobrý den, děkujeme za krásně prožité velikonoce v Paříži. Průvodce měl pěkně připravený program, pravidelně nás podrobně informoval o zajímavých místech v Paříži. 20.04.2022 Eva Vilhelmová

Dobrý den, dnes jsme se vrátili ze zájezdu z Bosny a Hercegoviny. Se zájezdem jsme byli  velmi spokojeni , počasí nám přálo.Trochu jsme si protáhly svaly k pyramidám,ale to vše je ku prospěchu. Delegát byl příjemný,vyšel všem vstříc.Byla naprostá pohoda. Stálo nám to za to,abychom tak dlouho čekali na tento zájezd. Protože jsme byli spokojeni,opět si u vás nějaký zájezd objednáme. 20.04.2022 Janůfková Zdeňka

Dobrý den, prosím o předání PODĚKOVÁNÍ vašim zaměstnancům, kteří se podíleli na mém odjezdu do a z Chorvatska, Brno - Baška Voda, odjezd Brno 27.8., zpět 25.9. za perfektní spolupráci a profesionální jednání všech, od administrativy po bezchybné řidiče autobusu. Ještě jednou velký dík a přeji všem, ať se vám daří v pracovním i osobním životě. 21.10.2021 Grofová Alena

Dovoluji si Vám napsat o zájezdu do Černé Hory. Bylo to nádherné, vyšlo nám krásně počasí, sešla se bezva parta... Velkou zásluhu na tom měl i průvodce Libor a v neposlední řadě řidiči Petr a Vladimír. Takové lidi by měli předepisovat jako lék na deprese a špatnou náladu. Pěkně se o nás starali a bezpečně nás provezli i v obtížných úsecích cesty. Příště rozhodně pojedu s Vaší cestovní kanceláří. Přeji Vám hodně zdraví a hodně spokojených zákazníků. A také další povedené zájezdy. 06.10.2021 Jana Svobodová

Chtěla bych Vám touto cestou velice poděkovat za doporučení i za výbornou organizaci našeho pobytového zájezdu do Chorvatska - lokalita Tučepi, apartmán Dalmatina v termínu od 24.7. do 31.7 2021 Byli jsme velmi spokojeni jak s lokalitou, úrovní a službami ubytování, tak s panem domácím za jeho milé přivítání a laskavé a vstřícné jednání. Určitě se s vaší cestovní kanceláří do tohoto apartmánu moc rádi vrátíme. Přeji krásný zbytek léta a hodně spokojených klientů, jako jsme byli právě my. 03.08.2021 Mgr. Eva Prušová a Ing. Hana Egerlová

Dne 9.7. a 18.7. jsem s vaší společností cestovala do a z Chorvatska. Chci touto cestou poděkovat za profesionální a klidné jednání vašich řidičů a především ocenit organizační zajištění celé cesty. Koordinace svozů a rozvozů, kvalitně sestavené seznamy cestujících, kontakty na delegáty nebo majitele ubytovacího zařízení v Chorvatsku, časový itinerář, to vše vedlo k tomu, že vaši řidiči předávali cestující takřka "z ruky do ruky" bez jakéhokoliv prodlení. Smekám před pracovníkem, který má toto na starosti. Jeho organizační schopnosti, spolehlivost a pečlivost jsou na vysoké úrovni. Velký respekt. 26.07.2021 Mgr. Jiřina Formanová

Chtěla bych touto cestou poděkovat za pohodový víkendový zájezd na Otscher, který i přes velkou nepřízeň počasí, byl skvěle zorganizován díky průvodkyni Maji. Díky její improvizaci jsme alespoň něco zajímavého viděli i v dešti. Díky patří i panu řidiči, který jel skvěle a byl ochotný pomoci se zavazadly. Přeji hodně zdaru a těším se někdy na příště s vaší CK na další poznávací zájezd. 19.07.2021 Andrea Tvarogová

Jako obvykle byl zájezd perfektní (taky jsme měli vynikajícího průvodce a počasí). 14.07.2021 Lenka Filoušová

Zájezd na Šumavu byl opravdu vydařený, díky skvělému průvodci panu Tomáši Mariánkovi, vše perfektně a zodpovědně z jeho strany připravené, vždy s úsměvem a dobrou náladou. Velký dík patří i panu řidiči, který má profesionální přístup a byl také skvělý. A důležitá věc - vyšlo nám krásné počasí.....Spokojenost maximální. 14.07.2021 Marcela Cvanová

Byl jsem účasten zájezdu Krásná zákoutí Šumavy. Předem dėkuji za čtyři dny. Jak programem tak i průvodcem Mgr. Tomáš Mariankem, který se o nás staral na jedničku s hvězdičkou. Dál návštěva Tábora,Špičáku a lanovky,Kašperka bylo poučné a zajímavé.Děk uji tímto za tento zájezd, jen takových více. 13.07.2021 J. Huťka

Chci poděkovat za krásný zájezd na Šumavu. Velmi se mi líbil a určitě hlavní zásluhu na tom má průvodce Mgr. Tomáš Mariánek a také pan řidič, který nás všude, tam kam bylo nutné bezpečně dopravil. Průvodce se nám po celou dobu zájezdu věnoval, zařizoval vše potřebné a informoval nás o všem s přehledem a milým úsměvem. Lepšího průvodce jste nám snad nemohli vybrat. Ještě jednou děkuji, přeji Vám samé spokojené klienty, jako jsme byli my a také spolupracovníky, kteří přispívají k této spokojenosti. 07.07.2021 Dagmar Drabinová

Chci poděkovat za organizaci a realizaci poznávacího zájezdu "Orlí hnízdo", což vzhledem k současné situaci a nejistotě bylo jistě náročnější než v období před pandemií. Přeji pevné zdraví a pevné nervy v této pro cestovní ruch nelehké době. 14.06.2021 Mgr. Jana Křížová

Chtěla bych Vám moc poděkovat za Vaše úsilí při zajišťování níže uvedeného pobytu v Chorvatsku. Cesta byla bez chyby a příjemná a páni řidiči byli bezvadní/neznám ale jejich jména/. Určitě by si zasloužili nějakou peněžní prémii ! Také Vám děkuji za pěkné místo v autobuse /č. 8/ jelikož jsem cestovala sama měla jsem i sedadlo pro sebe a v přední části, což mi vyhovuje. 14.09.2020 Štulpová Milada

Jste Skvělá cestovka - v r. 2018 jsme s vaší společností byli v Chorvatsku a byla to naprosto Vynikající dovolená! Moc se nám tam líbilo, byl jsem po 10 letech u moře a pro naše děti to bylo poprvé - tak byly také moc spokojené :) Některé momenty, historky a zážitky z této dovolené nám v rodině přímo "zlidověly" a používáme je dodnes. Je to už takový náš folklor a milá "rodinná legenda" :-) Chválím Vaši cestovní kancelář, služby, výběr míst i celkovou úroveň. Jen tak dál, milí Tišnováci - jste Skvělí!! 08.01.2020 Š. Prokop

Minulý víkend, 7. až 8.12.2019, jsme byli s vaším zájezdem v Řezně a Norimberku. Děkujeme průvodkyni paní Aleně Martínkové a řidiči panu Ladislavovi, kteří se o nás vzorně starali a svým vstřícným přístupem přispěli k pěkné atmosféře celé cesty. 12.12.2019 Jaromír a Věra Houdkovi

Musím poděkovat za doporučení zájezdu do Krakova. Zájezd byl neskutečně krásný. Ač starý horník, tak jsem byl mile překvapen velikostí solných dolů. Úžasně vyzdobeným adventním Krakovem. My jsme nachodili za dva dny neskutečných 30 km a viděli mnoho z historie Krakova. Skvělé ubytování se skvělou snídaní. Nakonec bych chtěl moc a moc pochválit naši-vaši průvodkyni. Na svůj mladý věk měla velké zkušenosti s organizaci zájezdu. Přednesla nám mnoho zajímavých informací o solných dolech, starém i nové Krakově. Hodnocení velká podtžená 1* vzhledem k tomu, že neumím na počítači jedničku 2x podtrnout ,tak jsem Vám dal hvězdičku. 03.12.2019 Miloš Frýba

Rádi bychom alespoň touto cestou poděkovali za skvělý zážitek, všechno od pana průvodce Mariánka až po počasí, které jste nám objednali, bylo perfektní. 03.10.2019 Martina Doubková

Ráda bych Vám tímto ještě jednou poděkovala. Včera jsme se vrátili ze zájezdu a cestu, ze které jsem měla velkou obavu, jsem s Vaší pomocí (sedadla hned za řidičem) a i díky skvělé jízdě pana řidiče úspěšně absolvovala (za použití minimálního počtu kinedrylů). Za vše děkujeme a v budoucnu rádi využijeme služeb Vaší cestovní kanceláře. 08.07.2019 Jana Komínová

Ráda bych Vám i CK poděkovala za uvedený zájezd Mystická Bosna 1.5. - jednak za sezení a prostor pro koleno (cesta bez jakýchkoli zdravotních problémů), ale také za velmi zdařilý zájezd - výborný průvodce i řidiči (v závěru se bosenská hranice stala mystickou ironicky), kvalitní bus i ubytování. Ještě jednou děkuji a těším se na další cesty s Vámi. 06.05.2019 Eva Vonková