Napsali o nás

"Dnes jsme se vrátili ze Zadaru a bylo to super, jste užasní." Jan Jaroš

"Tak máme za sebou dovolenou Gradacu- apartmán Katarina, moc jsme si to užili, stejně jako minulý rok. Děkujeme Vaší cestovní kanceláři... :-)" Martin Kodajek

Nejnovější recenze

Vážená cestovní kanceláři, vážený pane Mariánku,

moc Vám s maminkou děkujeme za krásný zájezd a za vytržení z všedních dní. Navzdory počasí, které nebylo zcela ideální jsme si to moc užily a budeme na to vzpomínat, jako ostatně vzpomínáme moc rády na všechny zájezdy, které jsem s panem Mariánkem absolvovaly, a nebylo jich zase tak málo. Vážíme si jeho laskavého přístupu, profesionality a zajímavého povídání k navštíveným místům i bezchybné organizace a zajímavé volbě míst. Vzhledem k našemu věku (82 a60) asi nejsme úplně přesně tou vytouženou cílovou skupinou cestovních kanceláří, ale všechno jsme dobře zvládly. Pravděpodobně je to dáno naším věkem, kdy už nemáme pocit, že musíme vidět všechno, protože už víme, že to zapomeneme, takže bychom uvítaly více času na nějaký ten rozchod v těch městech s možností dát si v poklidu kafe, nasávat atmosféru a koukat po obchodech – to je velmi důležitý moment pro veškeré ženské osazenstvo zájezdu.

Moc děkujeme a těšíme se že s Vaší cestovní kanceláří zase někam pojedeme
27.05.2024 D. Urbanová a Eliška Schneidrová

Dobrý den !

Chtěl bych Vám - CK a průvodkyni poděkovat za krásné prožití zájezdu.Na Schneeberg jsem jezdil s více cestovními kancelářemi snažím se tám totiž být každý měsíc a rok mimo zimní období , ale tak perfektně zabezpečený zájezd jsem prožil až svámi. Děkuji 
22.05.2024 Bartl

Dobrý den,

včera jsme se z uvedeného zájezdu vrátili a byla to fakt pecka. Perfektní organizace, našlapaný program, výborný průvodce Tomáš Mariánek a oba řidiči skuteční profesionálové.

Děkujeme moc a ať se vám daří
23.04.2024 Kalivodovi

Dobrý den, paní Skýbová, děkuji za informaci.



V noci jsme se navrátili z Krakova a musím Vám napsat, proč rádi jezdíme s Vaší cestovní kanceláří. Vše záleží nejen na počasí, které tentokrát vyšlo přenádherně, ale hlavně na průvodcích. V tomto případě na průvodkyni, Lence Lednické, která byla skvělá. Její znalosti destinace zájezdu, jazyk, ochota vše vysvětlit, osobní přístup .... skvělá ženská. Společně s perfektním řidičem nám zajistili krásný víkend.



Děkujeme a přejeme hezké dny.
15.04.2024 Kle.

Volala paní Horčicová, že náš nedělní Český Krumlov byl nejlepší zájezd na jakém kdy byla. Velmi chválila řidiče, dodržování časů příjezdů, odjezdů a celkově byla velmi nadšená, jak kdyby byla na kdoví jaké poznávačce :-) 19.12.2023 Horčicová

Dobrý den,

včera jsem byl s Vaší CK ve Vídni. Zájezd se velmi vydařil. Průvodkyně p.Irena byla výborná a ještě to vylepšilo celkový dojem z Vídně. Spokojenost. Přístě s Vámi určitě pojedu...

Koukám, že tam ještě nemáte vyspány žádné lyžařské jednodenní... Letos jsem viděl autobus CSAD Tisnov na Shutlecku...
To bychom rádi jeli - skupinka cca 7 lidí...

Díky a zdravím
18.12.2023 Libor Kalda

Dobrý den moc chci pochválit posádku Paní či Slečnu Lucii Dvořákovou sympatická a milá jde vidět že jí ta práce baví po tom je to na člověku znát také jsem miloval svojí práci než tam byli problémy a než sem odešel ale to tak bokem,řidiči taktéž moc fajn, pustili nám i film což bylo fajn taktéž moc,autobus byl perfektní sedačky taktéž protože jsem zažil horší autobusy jelikož jsem tento rok podnikl celkem cca 7 zájezdu 5x Polsko a 2x Rakousko. Takže ještě jednou děkuji mnohokrát a přiští rok třeba Mauthausen s tím že bych se ubytoval v Brně na víkend jel s váma na zájezd a prošmejdil Brno jelikož jsem tam nikdy nebyl na poznavačku. Takže děkuji mockrát 10.12.2023 Mikeš

Vážení,
zúčastnila jsem se Vámi pořádaného zájezdu do Bratislavy.
Cítím, že je mojí povinností poděkovat za super zážitky:
- přiměřený program k jednodennímu zájezdu
- ten kulturní a vzdělávací i ten osobní zážitkový
- pohodlný, vyhřátý autobus
- vstřícný, starostlivý, spolehlivý řidič
- výborná, zkušená, fundovaná po všech strankách průvodkyně
p. Klementová - starala se o nás jako "o vlastní".
Za všechy "holky z pětky v autobuse"
zdraví
10.12.2023 Alena Horáková

Dobrý den, o víkendu jsme byli na Adventu v Tyrolsku s Vaší CK.

Rádi bychom moc poděkovali za skvělý zájezd s úžasným programem.

Advent byl ještě umocněn čerstvě napadaným sněhem,který se sypal celou cestu z ČR.

I proto patří velká poklona a pochvala pro oba řidiče, kteří s jistotou a bravurností zvládli nelehkou cestu a bezpečně nás přepravili.

Ubytování, přesto,že se na poslední chvíli měnil hotel, bylo nádherné v krásném místě ,s bohatou snídaní.

Pochvala i panu průvodci.

Moc děkujeme za sedadla na naše přání.

Těšíme se na další zájezdy.

S pozdravem
05.12.2023 Zuzana Trojková

Dobrý den,

ráda bych touto cestou poděkovala Vaší cestovní kanceláři za super poznávací zájezd,,Den v Národním parku Berchtesgaden,který jsem absolvovala 21.10.2023 s mojí kamarádkou.Byl to dárek od syna k narozeninám a já si ho moc užila.Poděkování patří hlavně panu průvodci Mgr.Tomašovi Mariánkovi, který odvedl skvělou práci a jeho podané informace byly vysoce profesionální.
Velké díky patří též řidičům Filipovi Knoppovi a Radkovi Hřebíčkovi za plynulou a bezpečnou jízdu.

Již teď se těšíme na nějaký zajímavý zájezd s Vaší CK v příštím roce.
28.10.2023 Michalčíková Alena

28.10.2023 Rozsypalová Katarína

Dobrý den přeji,

Chci Vám vyjádřit veliké díky za níže uvedený zájezd, který jsme s kamarádkou absolvovaly dne 21.10.2023.

Velké poděkování patří zejména průvodci panu Tomáši Mariánkovi za velice profesionální, osobní a přátelský přístup.Celá organizace pod jeho vedením byla perfektní, výklad poutavý a zábavný.Byly jsme s Vámi poprvé a vše bylo naprosto vynikající.
Další poděkování patří rovněž oběma řidičům za jejich příjemné vystupování, nabídku občerstvení a profesionální jízdu a chování.

Moc děkujeme za výborný zážitek a rozhodně Vašich služeb využijeme i příště.

S pozdravem,
28.10.2023 Lenka a Denisa


Vážení představitelé CK Travel Club Tišnov



ráda bych poděkovala za zajímavý zájezd/výlet v sobotu 7. 10. - kdy především díky paní průvodkyni Čornejové byl nádherný zážitek v městě Linz

(po negativních prostorách KZ Mauthausen...)



Ráda bych uvítala, pokud by se návštěva města Linz uskutečnila např. v jarní sezóně 2024 právě s paní průvodkyní Čornejovou, která provedla městem perfektní prohlídku - památek je tam tolik, že by byl naplněný celý den nebo i 2 dny ... (a bez negativního zážitku z Mth.)



Ještě jednou děkuji tímto paní průvodkyni a těším se na příští zájezd(výlet) do Linze.



S pozdravem
12.10.2023 Pavla Fatýsková

Dobrý den,

chtěla jsem vás informovat, že mi voalali Mosterovi a byli velmi spokojeni, říkali, že vše bylo velmi dobře zorganizované, pěkný autobus, krásné ubytování i velmi dobrá strava.

Tak snad vás tato chvála potěší.
03.10.2023 SP

Dobrý den, ráda bych poděkovala za zájezd " Mystická Bosna " , který včera ráno příjezdem do Brna skončil. Nové zážitky, neskutečně profesionální řidiči navíc se smyslem pro humor, a inteligentní a vlídný průvodce s obrovským osobním nadhledem byli skvělou kombinací. Dlouho budeme čerpat nejen z energie nabyté na vrcholu pyramidy Slunce (doporučuji všem). Děkuji 02.10.2023 Iva Krejčí

Dobrý den,
Rádi bychom poděkovali za překrásný zájezd na Šumavu. K dobré organizaci se přidalo i velmi dobré počasí a tak máme opět na co vzpomínat.
02.10.2023 Jana a Jiří Vicenovi

Dobrý den,

Mnohokrát děkujeme za vaši spolupráci a samozřejmě paní
průvodkyni a řidiči, kteří byli absolutně skvělí a vzorně se o
nás starali. Dnes to není až taková samozřejmost a my si toho moc
vážíme a ještě jednou jim moc děkujeme. Pokud budeme pořádat
příští rok zase zájezd, s radostí a s důvěrou se na vás zase
rádi obrátíme.

Zdravím a těšíme se na příště
18.09.2023 MICHAELA BRUNCLÍKOVÁ

Dobrý den,

zúčastnili jsme se zájezdu - Alpské průsmyky a legendární Matterhorn a tímto e-mailem chceme poděkovat za krásný zájezd.
Byli jsme velmi spokojeni. Organizace zájezdu byla vynikající a zážitky obrovské. Chceme poděkovat taky skvělému průvodci panu Mgr.Tomášovi Mariánkovi, který odvedl skvělou práci a jeho podané informace byli vysoce profesionální. Taky děkujeme oběma řidičům za bezproblémovou a spolehlivou dopravu.
Ještě jednou děkujeme a určitě v budoucnu využijeme Vašich služeb.

S pozdravem
13.08.2023 Chocholáčovi

Dobrý den, byli jsme s Vámi na poznávacím zájezdu ve Skotsku. Ještě jednou chceme poděkovat. Bylo to skutečně výborné po všech stránkách.
Prosím, máte už plán poznávacích zájezdů na příští léto ? Mohu cestovat pouze o prázdninách.
Děkuji Vám a přeji ať se daří.
08.08.2023 MICHAL KAČEROVSKÝ

Přejeme dobrý den,

a chceme poděkovat za zájezd Alpské průsmyky a legendární Matterhorn, ze kterého jsme se právě vrátili. Výborně zvolená trasa, na které jsme mohli vidět mnoho nádherných míst, skvělý pan průvodce Tomáš Mariánek, který byl znalý věci, ochotný a "velice poslouchatelný", a také odpovědní a příjemní páni řidiči. Stejně tak chceme poděkovat za pochopení ve věci naší vegetariánské stravy. Všechno bylo výborné a můžeme pouze doporučovat dalším.

Věříme, že tento zájezd nebyl z vaší cestovkou poslední.

Ještě jednou velice děkujeme.


08.08.2023 Jan a Vojtěška Dymáčkovi

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za vydařený zájezd Vaší cestovní kanceláře.
Velká pochvala pro Vašeho průvodce Mgr.Tomáše Mariánka, který s přehledem , organizací , zajímavými informacemi a svým úsměvem Všem zpříjemnil krásných 6dnů.
Myslím si, že jsme byla dobrá parta, nemuselo se nikdy na nikoho čekat, prostě vydařený zájezd. Děkujeme
08.08.2023 Petříkovi

Dobrý den. Minulý týden jsem se vrátila z poznávacího zájezdu - Bosna a Hercegovina. Tímto chci poděkovat panu průvodci Liborovi za klidný průběh a oběma řidičům, kteří projevili svoji profesionalitu, a to nejen v řidičském uměni v těžším terénu, ale i v lidském přístupu. Děkuji, s pozdravem 12.07.2023 Jitka P. Černá

Dobrý den paní Němcová, chtěla bych touto cestou poděkovat za včerejší zájezd na Hochkar a soutěsku Wasserlochklamm,byl to neskutečný zážitek díky Vaší společnosti,která zájezd pořádala.Velké díky patří především i Vašim řidičum autobusu panu Bradáčkovi a Svobodovi za plynulou a bezpečnou jízdu a paní průvodkyni Kateřině Veselé. Přeji Vám spoustu spokojených zákazníků jako jsem byla já a moje kamarádky. 09.07.2023 Alena Michalčíková

Dobrý den, rádi bychom touto cestou poděkovali za nádherný jednodenní zájezd 20. 5. 2023 - Zvíkov a Orlík s plavbou. Velmi oceňujeme pana průvodce Josefa Horníčka. Zájezd byl plný pohody, skvělých zážitků, velmi dobře podaných informací a celkově výborně zorganizovaný. Náš dík patří také panu řidiči Jiřímu.
Děkujeme a těšíme se na další zájezdy! :)
04.07.2023 Jitka a Dušan Algertovi

Dobrý den a velký dík za víkendový zájezd do Korutan. V poměrně krátkém čase jsme vše zvládli včetně 3 lanovek, 2 výjezdů po vysokohorské silnice, prohlídku hradu a vodopádů, plavbu lodí po jezeře a exkurzi v botanické zahradě a v muzeu Porsche. Zájezd byl dobře naplánovaný, průvodce byl skvělý a pan řidič bravurně zvládl nejen cestu tam a zpět, ale i všechny horské výjezdy a byl velice milý a ochotný. Ubytování v hotelu s polopenzí také nezklamalo. Těším se s vámi na příští zájezd! 26.06.2023 Andrea Tvarogová

včera jsem se vrátila ze zájezdu Cesta po Španělském království, ráda bych poděkovala za krásný zážitek, naprosto skvělé služby paní průvodkyně Jany Křížové a ochotu a perfektní řidičské umění pánů Mirka a Michala za volantem. Paní Křížová byla opravdu dokonalá, všechno měla skvěle zorganizované, běželo to jako na drátkách, žádné prostoje, je to "JEDNIČKA"😎 Přeji hodně spokojených klientů a zase někdy příště...😁 26.06.2023 Alena Stloukalová

Dobrý den,
ráda bych touto cestou poděkovala Vaší CK za úžasný zájezd do Tyrolska, paní průvodkyni Marice Višňové za stoprocentní průvodcovské služby vč. organizace skvělého náhradního programu a v neposlední řadě pánům řidičům za klidný a bezpečný průběh dopravy a za to, že nás v pořádku přivezli domů.
Děkujeme a budeme se těšit na další zájezd :-)
26.06.2023 Jana Tihlaříková

Chtěla jsem krátce poděkovat za zorganizovaný zájezd Tyrolsko – svět vodopádů a ledovců, který se nám líbil, chválíme jak paní průvodkyni, tak i řidiče. Byla tam i skvělá parta účastníků zájezdu. Líbilo se nám i ubytování a bohatá strava, určitě si zase příště vybereme nějaký zájezd, který budeme absolvova s vaší CK. Mějte se hezky 26.06.2023 Iveta a Josef Běhalovi

Dobrý den! V neděli jsme se vrátili ze zájezdu Tyrolsko - svět ledovců a vodopádů. Se službou průvodkyně paní Višňové jsme byli velice spokojeni. Program na 3. den
se nemohl uskutečnit z důvodu uzavírky této části hor. Paní Višňová dokázala zajistit náhradní program, který se nám velmi líbil.
26.06.2023 Zdraví Čadovi z Blanska

Dobrý den, včera jsme se vrátili že zájezdu Korutany křížem krážem, pořádaným vaší CK.

Ráda bych tímto poděkovala za sebe i manžela za opět skvělý zájezd.

Krásný, nabitý program, velmi pestrý i s trochou turistiky.

Moc hezké ubytování a hlavně naprosto úžasná polopenze velmi chutná, velký výběr a bonusem byly švédské stoly jak na snídani,tak i na večeři.

Pan delegát milý,ochotný jako už je u něj zvykem, pěkně nám během cesty povídal a popisoval,kam jedeme a co uvidíme.

Velkou pochvalu zaslouží i jeho reakce

při situaci,kdy jeden pán během cesty busem zkolaboval.

Zastavil autobus a přivolal sanitku, celou dobu byl nápomocen s tlumočením.

Naštěstí vše dobře dopadlo.

Velký obdiv i panu řidiči, jak bravurně projel obě vysokohorské silnice, a během jízdy jsme se celou dobu cítili bezpečně.

Takže celkově opět zájezd na jedničku, jak je ovšem s Vaší CK zvykem.

Jediné, co nás překvapilo,že jsme s manželem neměli v autobuse sedadla na zadní pětce,jak jsme žádali, ale to je jen drobnost.

Ještě jednou děkujeme za skvělé zážitky a určitě se opět s Vaší CK někam vydáme.

S pozdravem Zuzana Trojková.
20.06.2023 Zuzana Trojková

Dobrý den, děkuji mnohokrát za foto. Zájezd byl opravdu úžasný, velkým dílem k tomu přispěl náš průvodce Tomáš.
Přinesla jsem si hrozně moc zážitků z míst, kde jsem byla poprvé. Děkuji, s pozdravem
23.05.2023 Jana Lesnerová

Dobrý den , moc děkuji za zaslané fotografie a především za celý zájezd. Byl vydařený počínaje programem, skvělým průvodcem Tomášem a nejméně skvělým řidičem. Bylo to moc bezva. Vaše stálé klientky 22.05.2023 Jarmila Pospíšilová, Marie Řehůřková a Hana Mrkosová.

Dobrý den,
moc děkuji za fotky i za vynikající zájezd, moc jsem si ho užila a odpočinula si od pracovního shonu a stresu. Nádherně prožitý prodloužený víkend.
Pan Tomáš je výborný průvodce.....

Děkuji moc.
22.05.2023 Soňa Packová

Dobrý den,
děkuji za zaslané fotografie. Zároveň bych chtěla poděkovat za uskutečněné tohoto zájezdu, byl opravdu moc pěkný. A především pochválit průvodce Tomáše, který byl opět skvělý a s profesialitou sobě vlastní vyřešil problémy, které nám nastražilo počasí, uzavření objektů i klienti sami.
22.05.2023 Irena Bíbrová

Dobrý den,děkuji za zaslání fotek z naší dovolené.Chtěla bych touto cestou poděkovat našemu skvělému průvodci Tomášovi za skvělé zážitky ze Slovenska-je to člověk na svém místě.Byli jsme již vloni a to byl stejně krásný zážitek.Na příští rok slíbil další zajímavosti na Slovensku,tak se budeme těšít.Věřím,že i další účastníci zájezdu.Poděkování i panu řidiči. 22.05.2023 Petra a Michal Kováčikovi

Vážená paní inženýrko,

děkuji za fotky i celý zájezd, který se, jako obvykle velice vydařil, stejně tak předchozí velikonoční Belgie. Průvodce Tomáš je prostě jistota, všichni 3 řidiči těchto zájezdů také :-)

Zároveň zdravím z Toskánska, kde nám sice úplně nepřeje počasí (místo pod sluncem jsme pod toskánským mrakem a občasným deštěm), program nám narušila dopravní zácpa první den, ale nakonec jsme viděli vše, co bylo v plánu. Paní průvodkyně Jarka je moc fajn, jen je škoda, že nejedeme některým autobusem ČSAD Tišnov, jsou hezčí :-)

Přeji krásný den a těším se na další výlet s Vaší CK.
22.05.2023 Lenka Rosenbaumová

Dobrý den paní Němcová.

Opět jsme se vrátili z Vaší poznávačky a ..... prostě super.

Průvodce paní Dvořáková 1*
Oba řidiči 1*
Program a organizace 1*.

Opět jsme byli s manželkou velmi spokojení. Předesílám, že jsem byl v Chorvatsku už 26x a jediné, kde jsem nebyl, byly Plitvické jezera. Proto jsme byli plní očekávání a nakoukaní youtube příspěvků. Paní Lucie se předvedla, jako zkušená průvodkyně a řekla nám vše podstatné z čeho jsme těžili a navíc nám rozdala přehledné a praktické mapy. To, že byl spodní chodník uzavřen pro množství vody nám nakonec pomohlo a prošli jsme se trasou H místo C, a viděli jsme více, než jsme původně plánovali. Odměnou nám za to byly, při velmi krásném počasí, i nádherné samotné vodopády, které byli pro množství srážek v předchozích dnech prostě monumentální. Přejezd na ubytování a ubytování byl také supr a velmi jsme i ocenili praktické rady, kam zajít na večeři a kde si co případně nakoupit.

Pánové řidiči Martin a Filip byli vskutku super a překvapili mne svým vstřícným chováním a pohodovou jízdou. Tím samozřejmě potvrdili to, jak vysoké mínění mám o Vašich řidičích.

Nejen, že jsme s Vámi byli před měsícem v Belgii a ještě s Vámi letos pojedeme za měsíc do Primoštenu, což si myslím, je dost velké prokázání naší oddanosti. Já navíc na Facebooku lajkuji a sdílím Vaše příspěvky jak posedlý a odkazy na Vás předávám a doporučuji při diskuzích se svými přáteli, kolegy, klienty, ....

Nicméně bych ale měl na Vás prosbu.

Mohl bych Vám zavolat?
Připravil jsem totiž pro Vaše řidiče hrnečky na památku a Vás jsem chtěl poprosit o svolení, jestli bych je mohl poslat na Vaše jméno do Tišnova a vy by jste jim je laskavě předala. Rozhodl jsem se proto, protože by bylo možná lepší, aby i oni měli nějaký hmatatelný důkaz, protože nevím, jestli se k nim tato slova někdy dostanou. Pokud jde o stížnosti, ty se asi dozvědí na 100%. No a ještě jsem připravil i dva hrnečky pro pana Láďu a Michala, kteří nás svezli před měsícem do Belgie a zpět a byli také úplně moc super.

Přeji Vám hezký den, pevné zdraví a co nejvíce takto spokojených klientů.


S pozdravem
10.05.2023 Nejeschleba Roman

Dobrý den,
chci poděkovat za zájezd "Holandsko plné květů". Perfektní organizace, skvělý průvodce i řidiči.
S pozdravem
03.05.2023 Marie Zbytovská

DOBRÝ DEN,

DOVOLTE ABYCH VYJÁDŘIL VELKOU SPOKOJENOST, PROFESIONÁLNÍ A LIDSKÝ
PŘÍSTUP, OBROVSKÉ PENZUM ZNALOSTÍ A ÚŽASNÝ HUMOR PANA PRŮVODCE
TOMÁŠE MARIÁNKA,

KTERÝ NÁS PROVÁZEL ZÁJEZDEM DO HOLANDSKA PŘED PÁR DNY A SICE
26.4.-30.4.

NIKDY NEZTRÁCEL DOBROU NÁLADU, KAŽDÉMU SE VĚNOVAL INDIVIDUÁLNĚ,
VŽDY ZNAL ODPOVĚĎ NA VŠETEČNÉ OTÁZKY ÚČASTNÍKŮ, NIKDY NIKOHO
NEOPOMENUL, VŽDY MĚL PŘIPRAVENÉ ŘEŠENÍ NA JAKOU KOLI SITUACI,
KTERÁ NASTALA.

JE TO PAN PROFESIONÁL A BYL BYCH MOC RÁD, KDYBY SE MU DOSTALO I
NÁLEŽITÉHO OHODNOCENÍ ZE STRANY MANAGEMENTU VAŠÍ CESTOVNÍ
KANCELÁŘE.

TO PLATÍ I O OBOU ŘIDIČÍCH.

MOC VŠEM DĚKUJEME, ZÁJEZD JSME SI UŽILI NAPLNO. (SKVĚLÉ
UBYTOVÁNÍ, SKVĚLE VYBRANÁ TRASA NA KAŽDÝ DEN)

PŘÍŠTĚ OPĚT S VÁMI A OPĚT SE STEJNOU PERSONÁLNÍ SESTAVOU.

V NABÍDCE PROSÍM, ZASÍLEJTE ZÁJEZDY, KTERÉ VEDE PAN MARIÁNEK.

AŤ SE VÁM VŠEM DAŘÍ

S PŘÁTELSKÝM POZDRAVEM
03.05.2023 STRAHOVŠTÍ

Dobrý den,
chtěla bych vám poděkovat za perfektní zájezd. Průvodce byl
skvěle připravený a operativně měnil program podle počasí a
okolností. Řidiči byli taky úžasní.
Všichni studenti i my dospělí jsme byli nadšení.
Ještě jednou moc díky a budeme se těšit zase někdy příště
02.05.2023 Milada Svobodová

Dobrý den přeju.
posílám hodnocení velikonočního zájezdu do Belgie. Moc se mi líbil, užili jsme si jej. Průvodce i páni řidiči byli milí a vstřícní. Bohužel, při zpáteční noční cestě u okna na mne foukal studený vzduch a pan řidič odmítl regulaci, že je to problém. Týden jsem ležela nemocná a tím jsem musela změnit svůj program...........
26.04.2023 Machalíčková Růžena

Hezký den, chci vám moc poděkovat za skvělý a parádně naplánovaný pobyt V Paříži a velké dík panu průvodci. Moc děkujeme a jistě všem doporučíme vaše služby ostatním. Hezký zbytek dne 24.04.2023 Chalupa

Vážení,

chceme se s Vámi krátce podělit o velmi pozitivní dojmy z letošního Zájezdu po Velikonoční Belgii.

Díky profesionálnímu přístupu a znalostem pana průvodce Tomáše Mariánka byly opět vynikající!

Absolvovali jsme už v životě desítky zájezdů ale takových špičkových,odborně připravených a milých průvodců je opravdu málo.

Měli jsme s ním i možnost loni navštívit Bretaň s Normandií a před Vánoci i Slovinsko s Rakouskem, dojmy a organizace opět bezvadná!

Zájezdy si pro příště budeme vždy vybírat jen ty,kde bude našim průvodcem zase Tomáš, který výlety skvěle vymyslí a připraví.

Máme tak možnost vidět v každé navštívené zemi ty nejzajímavější památky,poznat zvyky a obyčeje společně s gastronomií apod.

Současně chceme závěrem pochválit i výborné řidiče,kteří na všech třech zájezdech byli těmi správnými profesionály za volantem.

Přejeme Vám hodně zdaru a těšíme se na další zájezdy s Vámi.

S pozdravem
17.04.2023 Alexandra a Milan Hajlmanovi z Hranic

Dobrý den byli jsme s vaší ck o velikonocich v Belgii
Tímto bych chtěla pochvalit a poděkovat všem zúčastněným za
krásnou atmosféru po celý zajezd.Podekovat za bezpečnou a pohodovou
jizdu kterou odridili řidiči Lada a Michal a průvodce Tomáš
Marianek mladik na svem místě.
Jezdíme s Vámi pravidelně několikrát do roka a zůstaneme vám
dále věrní a těšíme se na další cesty.Moc děkujeme za
zážitky.
15.04.2023 Manželé Pokorni

Dobrý den,

vrátily jsme se z poznávacího zájezdu do Paříže naprosto
spokojené.
Viděly jsme vše, co bylo náplní programu, nohy bolavé, ale duše
pookřála nad krásami Paříže. Patří Vám i průvodci
poděkování.
12.04.2023 M.Vejvodová a M.Krupicová

Dobrý den,
Chtěla bych podat feedback na včerejší zájezd, byli jsme moc spokojení.
Páni řidiči jeli velice opatrně, teplota v autobuse byla super a autobus byl extremně pohodlný.
Pan průvodce byl opravdu profík a věděl hodně moc, i spoustu věcí navíc, vše měl perfektně zorganizované.
Jedině bych příště poupravila výjezd lanovkou večer na vrchol hory, kde jsme měl i 2 hodiny volno a to bylo zbytečně moc,na úkor toho, že jsme přijeli pozdě na hotel a tím pádem později vyjížděli ráno a nebylo moc času v Innsbrucku.

Jinak skvěle.

Děkuju
22.12.2022 Iva Polišenská

Vážení,

moc děkujeme za příjemný a pohodový výlet do Wroclavi. Především bychom touto cestou chtěly poděkoval slečně Dvořákové za skvělé průvodcovské služby a pánům řidičům za bezproblémovou jízdu.

Moc děkujeme a těšíme se, že třeba v příštím roce opět využijeme Vaše služby.



S pozdravem
05.12.2022 Mgr. Ing. Martina Colledani

Dobrý den.



Velké poděkování za průběh zájezdu !!! Výborná paní průvodkyně i pan řidič. A počasí nám rovněž přálo.



Zdraví Vás a krásné předvánoční i vánoční dny přeje

29.11.2022 Zdeňka Podveská

Dobrý den,



je to už sice pár dnů, kdy jsem se vrátila ze zájezdu Palmová riviera pro gurmány, ale pořád jsem plná zážitků a vzpomínek na tuto dovolenou. Sice až na potřetí se podařilo

tento zájezd uskutečnit / covid/ ale jsem moc ráda , že jsem vytrvala a zájezd si napotřetí zaplatila.

Program zájezdu byl skvělý, plný koupání, ochutnávek, výletů, pohody a to všechno díky skvělé průvodkyni paní Petry Corsi, která tím, že bydlí přímo v Martinsicuro, kde jsme

byli ubytování,zná tento kraj a okolí skvěle a tak jsme se dověděli spoustu informací , které v průvodcích nejsou. Její kamarádský přístup, ochota, dobrá nálada nám pobyt

velice zpříjemnil, i když byly nějaké změny v programu. Výborná volba průvodce. K dobré pohodě velkou mírou přispěl i pan řidič Michal, který byl ochotný a příjemný a velmi dobře

zvládl funkci řidiče i průvodce.

Taky musím vyzvednout ubytování, skvělá volba, čisté pokoje, výborná strava / až moc výborná ! / příjemný personál a výborné umístění blízko moře a skvělá služba - plážový

servis v ceně zájezdu..



Moc děkuji vaší CK, se kterou jsem cestovala již po několikáté a vždy jsem byla moc spokojená!
11.10.2022 Marie Dybová

Dobrý den paní Němcová.

Přeji Vám hezký den a tak, jak po poznávacím výletu do Paříže, tak i nyní bych Vám chtěl poděkovat za nevšední zážitek.

Zájezd : Černá Hora, Albánie, Dubrovník

Ubytování - na dobré úrovni
Jídlo - na dobré úrovni a velmi úslužný personál
Doprava a řidiči - smekám před řidiči - opravdoví profesionálové
Průvodce - velký profesionál (pan Cabák) také nám poradil v Kotoru fantastickou restauraci, kde jsme si dali super chobotnici a plody moře.

Žádná výtka není směrem k Travel klubu na místě a hodně uměle vytvořených problémů vyřešil pan průvodce svým pozitivním přístupem.

Jako problém jsme viděl to, že jsme měli zájezd v zájezdu.
Pani Helena neustále podněcovala (nebo někdo z její skupiny) k nějaké nespokojenosti s programem, s ubytováním, s jídlem a i s počasím hlavně větami, které začínaly …. já bych to …..
Když Vám někdo řekne, že : Dnes jsme zvědaví, co se bude dělat, když má na 93% podle PC pršet.
Snahy o změnu programu, protože : Toto nám nevyhovuje. (bez ohledu na mimoKroměřížskou skupinu)

Byl jsem překvapený, když jsme přijeli do Baru, že si prohlédneme promenádu a oni vyzývali k neposlušnosti, ať nevystupujeme, protože je to nezajímá a mají hlad a spěchají na večeři.
(Pro vysvětlení - ceremoniál večeře začínal vystoupením z autobusu, úprkem do obchodu a nákupem nejlevnějšího vína).


Vrcholem bylo, když požadovali, ať vynecháme Dubrovník a z Tišnova pošlou náhradní řidiče do Grazu, aby se mohlo jet v kuse a oni byli co nejdříve doma a nemuseli, čekat v dešti na přestávku řidičů.
Řekl jsem jim, že já věřím, že bude hezky a v Dubrovníku mám přátele, za kterými rád zajdu i v dešti.
Nakonec, než jsme přišli v Dubrovníku do Starého Města, tak se udělalo tak hezky, že jsem šel v tričku, sandálech a kraťasech.
(přiložím foto jako důkaz).



Přeji Vám hodně zdaru a co nejvíce spokojených klientů.
Jak Vám dosvědčí paní Novotná, ani já sám nevím, po kolikáté s Vaší CK už jedu.
A slibuji, že budu dále pokračovat ve velebení a obraně Vaší firmy, neboť hledáním drobných nedostatků si nenechám pokazit dovolenou jako celek a není na světě člověk ten, aby ......

--

S pozdravem
08.10.2022 Nejeschleba Roman

Dobrý den.



V neděli v ranních hodinách, jsme se vrátili ze zájezdu z Bosny.

Požádám vás, abyste poděkovali za bezpečnou jízdu vašim řidičům.

Zvlášť při zpáteční cestě, nám předvedli řidičské umění, ve skalnatém terénu.

První den se stala malá chybička, ale nikdo nejsme dokonalí.

Děkuji i panu průvodci, který měl vše pečlivě připravené. :-)



Zájezd byla příjemná vzpruha do všedních dní :-)


Zdraví
04.10.2022 Jitka Černá

Dobrý den,
v minulých dnech jsme s dcerou absolvovaly zájezd do Černé Hory s výletem do Albánie a Dubrovníku. Dovolte pár poznámek.
Program zájezdu byl pěkný, poznaly jsme krásná zákoutí a měly jsme čas i na individuální výšlapy.
Ubytování na první pohled v pěkném, čistém hotelu Galeb. Pokoje a terasa byly příjemné, ale co nás překvapilo, bylo sociální zařízení. V našem prvním pokoji záchod zapáchal jako na veřejných záchodcích a byly na něm staré nečištěné usazeniny, ve sprchovém koutě plíseň. Po jednom dnu nešel ani spláchnout. Paní majitelka nám nechala připravit náhradní pokoj, ale tam také záchod nesplachoval, nesplachoval ani ve třetím pokoji, až na počtvrté se to povedlo a sociální zařízení bylo funkční a relativně čisté. Při prvním sprchování na mě však spadly dveře sprchového koutu, tak jsme je raději nezavíraly.
Strava, to je kapitola sama pro sebe. Snídaně vůbec nevyhovují zásadám zdravého stravováni, párky 3x za pobyt, svlíkací, tuhé, nepoživatelné, málokdo to jedl, tak se objevily znovu nakrájené ve vaječné omeletě. Taková recyklace. Když se nesnědly tučné a ostré párky, objevily se rozmixované v bramborové kaši. Plátek chleba obalený ve vajíčku je docela pochoutka, ale ne studený a mastný.
To jen pro představu. Měli jsme zaplacenou polopenzi, ale dokupovali jsme si jogurty a ovoce.V zemi, kde mají tak skvělé mléčné výrobky.
Abych jen nenadávala, pochvalu zaslouží polévky, každá byla výborná, ryby (2x k večeři) a zeleninový salát k večeři. To jediné.
Píšu vám to proto, abyste věděli, kam posíláte své kliety.
Obrovskou pochvalu zaslouží oba řidiči, jednak skvěle a bezpečně řídí, ale jsou také vlídní, komunikativní a velmi ochotní, lidem neustále k dispozici.
Pochvalu také zaslouží náš velmi hodný průvodce pan Libor Cabák, v průběhu cesty nás seznamoval se zajímavostmi a historií, byl neustále mezi námi, odpovídal na dotazy, doladil program i podle zájmu a navíc musel čelit kritice některých věčně remcajících turistek. Ale ty byly naštěstí v menšině.
Přes výtky, které jsem uvedla, nám zůstávají pěkné vzpomínky na Černou Horu, přírodu a krásná starobylá městečka.
S pozdravem
04.10.2022 Jana Osičková

Dobrý den,

v minulých dnech jsem se zúčastnil poznávacího zájezdu Cesta španělským královstvím (14.-24.09.2022), jehož spolupořadatelem byla vaše cestovní kancelář (letecká varianta).
Ve Španělsku jsme jezdili vaším autobusem s vašimi řidiči Radimem a Radkem (jejich příjmení bohužel nevím). Musím oběma napsat velikou pochvalu za jejich profesionalitu,
s jakou si počínali v provozu na španělských silnicích a na ulicích španělských měst a jejich ochotu k účastníkům zájezdu, se kterou k nim přistupovali. Takové profesionály by mohla
vaší firmě každá dopravní firma závidět. Přál bych vaší firmě samé takové profesionály a vaší firmě samé úspěchy.

S pozdravem
04.10.2022 RNDr. Jaroslav Zobač

Dobrý den,

tímto chci maximálně poděkovat a pochválit vynikající služby
paní průvodkyně L- Skořepové, její bohaté průvodcovské
zkušenosti a osobní přístup nám připravily velmi krásný den.

S pozdravem
02.10.2022 Tamara Kotalová s dětmi

Dobrý den,
všem, kteří se podíleli a měli zásluhu na níže uvedeném zájezdu, patří poděkování !
Průvodce Honzík super, řidiři jakbysmet a program bez připomínek.
Ještě jednou díky !!!
30.09.2022 Simona Burešová

Dobrý den, paní Dvořáková chci Vám moc poděkovat za skvělé zajištění mého pobytu v Chorvatsku /Tučepi/ a za hezké místo v autobuse. Stravování v Roně nemohu nic vytknout. Porce byly objemné, někdy jsme i zápasili jak to všechno sníme. Poděkování patří i pánům řidičům, protože zajíždění a točení v těch  uličkách v letoviscích to už je snad práce pro kaskadéry. A ještě se u toho zasmáli !

Zdravím Vás a ještě jednou díky.
19.09.2022 Milada Štulpová

Dobrý den,

v první řadě bych Vám ráda poděkovala za krásný zájezd do
Rakouska 2.-4.9., byl skvěle sestavený a ledová jeskyně byla
neskutečný zážitek. Opravdu moc bych pak chtěla pochválit pana
průvodce Tomáše Mariánka. Naprosto skvělý, profesionální, ale i
empatický přístup. Vše měl úžasně zorganizované a
naplánované, nic nelze vytknout. Jednička ve svém oboru :)
Chtěla bych i vzkázat do ubytování, že měli úžasné večeře a
pan číšník byl také moc příjemný.

Dále bych si dovolila Vám napsat pár připomínek/návrhů, co jsme
se tak bavili s účastníky zájezdu.

Hodně z nás se shodlo na tom, že nás u zájezdů odrazují noční
přejezdy a často tento zájezd kvůli tomu necháme plavat, i když se
nám moc líbí. Rozumíme, že je to tlak na cenu a pravděpodobně i
komplikace v ubytování, kdy by se musely kombinovat, ale docela jsme
se shodli, že bychom byli ochotni si připlatit.

Dále si hodně z nás říkalo, že by byl skvělý zájezd kolem
rakouských jezer - Mondsee, Attersee, Wolfgangsee atd. třeba
kombinovaný s nějakým výjezdem na hory. Tak si dovolím Vám jen
zaslat návrh.

Každopádně moc děkuji za skvělé zájezdy, jsme rádi, že tu jste.

Mějte se krásně,
06.09.2022 Sabina Michlovská

Dobrý den paní Němcová,

posílám krásný sluníčkový pozdrav z Veselí nad Moravou. Vaši cestovní kancelář každému doporučím a věřím, že se vydám s vámi za dalším poznáním a krásnými zážitky.
Ať se vám daří a mějte se fajn. :-)
25.08.2022 Ručková

Dobrý den,

Rádi bychom poděkovali všem pracovníků vaší CK za krásný
zájezd do Francie.

S přáním pěkného dne

24.08.2022 Ing.Jiří Vicena a Mgr. Jana Vicenová

Dobrý den,
Vrátila jsem se z poznávacího zájezdu do Normandie a Bretaně, v
termínu 12.8. - 19.8.2022.
Celý pobyt byl úžasný a to i díky profesionálnímu přístupu
našeho milého průvodce, pana Tomáše Mariánka. Po celou cestu se
nám maximálně věnoval, má neuvěřitelné znalosti, které nám
příjemnou formou sděloval.
S nadhledem a klidem vyřešil i velmi nepříjemnou situaci s jedním
velmi zvláštním účastníkem zájezdu, který od nástupu v Praze
nebyl spokojen s ničím a nikým. Slovně a dosti nevybíravě napadal
cestovní kancelář, p. Mariánka, pány řidiče a nás ostatní
spolucestující. Druhý den na jeho přání mu p. Mariánek zajistil
jízdenku z Remeše zpět do Prahy.
Všem se nám ulevilo a zájezd jsme si nadmíru užili.
Poděkování patří i pánům řidičům, Radkovi a Zdeňkovi, za
bezpečnou jízdu a super servis po celou dobu zájezdu.
Určitě se s Vaši cestovní kanceláří ráda zase někdy někam
vypravím.
S pozdravem
24.08.2022 Milena Čípová

Dobrý den.

Byla jsem s vaší CK na poznávacím zájezdu po Normandii a Bretani od 12.do 19.8. 2022.
Zajezd začal příjemným přivítáním od vašeho delegáta Tomáše Mariánka,který nás ubezpečil, že cokoliv budeme potřebovat, můžeme se obrátit na něho nebo pány řidiče. I ti byli velice ochotní, skládali nám naše kufry, byli velice vstřícní, slušní, vozili nás všude, kde bylo potřeba.
Tomáš Mariánek byl skvělý průvodce, který nám vždy ještě i v autobusu velmi poutavě přiblížil lokalitu, kterou jsme měli navštívit a pak i během samotné prohlídky ještě upresňoval další informace. I když nastal nějaký zádrhel z francouzské strany, vždy ho vyřešil.
Jediné negativní okamžiky nastaly po příchodu jednoho z klientů CK. Hned od začátku nám všem ostatním znepříjemňoval náš zájezd, na který jsme se všichni moc těšili. Neustále si na něco zcela bezdůvodně stěžoval, ostatní včetně delegáta a řidičů slovně napadal, paní, která vedle něho seděla, měla strach. Všichni jsme si opravdu oddechli, když se rozhodl ( i když podle mého názoru zcela bezdůvodně) druhý den z Remeše odcestovat zpět do České republiky. Shodli jsme se, že tento agresivní, neurvalý člověk by nám všem zkazil dovolenou, kterou jsme si pak moc užili. Celý zájezd pak už proběhl bez problémů, podle plánu i našich představ.
Ještě jednou děkuji za krásné zážitky, které jsme si užili i díky vstřícnosti pana delegáta i pánů řidičů a určitě ještě někdy využiji služeb vaší cestovní kanceláře.

S pozdravem
24.08.2022 Iveta Švecová

Dobrý den, tímto bych chtěla poděkovat za mne a manžela za
absolvovaný 5 ti denní poznávací zájezd do Tyrolska - svět
ledovců a vodopádů
s vaší CK Travel Club Tišnov. Byli jsme
nadšeni nádhernou krajinou, perfektním odborným výkladem našeho
průvodce Mgr. Tomáše Mariánka, který byl vstřícný a příjemný,
vč. ubytování, a dopravy po téměř celém Rakousku. Byli jsme moc
spokojeni a pokud to bude možné pojedeme v budoucnu zase.
14.08.2022 Danuše Miklášová

Moc vam dekuji. Kudy budu chodit vsude vas i vasi cestovku budu chvalit. Mam na vas jeste jednu prosbu - podekujte za me i panu ridicovi. 14.08.2022 AD

Dobrý den,
vybrala jsem si s kamarádkou poznávací zájezd "Tajuplné Skotsko" v
termínu 13.7.2022-24.7.2022 a touto cestou bych chtěla moc poděkovat
a pochválit naší skvělou průvodkyni Evu Klímovou. Měla
neuvěřitelné množství znalostí, jak z historie, tak ze
současného Skotska. Dokázala nám ale i poradit, kde se dá dobře
najíst (za rozumnou cenu), kde koupit jaký suvenýr nebo kde si dojít
na toaletu levněji či zdarma. Tento zájezd byl časově náročný,
ale naše průvodkyně měla stále dobrou náladu, každému se
snažila vyhovět, pro každého měla pochopení a její obětavé
chování se ani nedá slovy vyjádřit. Paní Eva je prostě úžasný
člověk na správném místě. Jsem moc vděčná, že jsem měla tu
čest jí poznat a jsem velice ráda, že na mé vysněné cestě po
Skotku nás provázela právě ona.

Moc děkuji za váš zájezd, jsem opravdu velmi spokojená a vřele
všem doporučuji.

Přeji krásný zbytek léta, vaše vděčné účastnice zájezdu (č.
2 a 3)
14.08.2022 Šárka Bursová s kamarádkou Danou Horáčkovou

I vám krásný den, paní Němcová,

moc Vám děkuji za pomoc, radu a vstřícnost, jste nejlepší 🙂

S přáním krásného dne

14.08.2022 Helena Hořínková

Dobrý den, dne 9.7. a 18.7. jsem s vaší společností cestovala do a z Chorvatska. Chci touto cestou poděkovat za profesionální a klidné jednání vašich řidičů a především ocenit  organizační zajištění celé cesty. Koordinace svozů a rozvozů, kvalitně sestavené seznamy cestujících, kontakty na delegáty nebo majitele ubytovacího zařízení v Chorvatsku, časový itinerář, to vše vedlo k tomu, že vaši řidiči předávali cestující takřka "z ruky do ruky" bez jakéhokoliv prodlení. Smekám před pracovníkem, který má toto na starosti. Jeho organizační schopnosti, spolehlivost a pečlivost jsou na vysoké úrovni. Velký respekt.
Přeji mu uspokojení v jeho další práci, uznalého zaměstnavatele a vám více takových zaměstnanců. S pozdravem.
 
12.08.2022 Mgr. Jiřina Formanová

Dobrý den, vážená paní bakalářko, chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za profesionální vyřízení  a zorganizování naší dovolené v Chorvatsku, lokalita Tučepi, apartmánový dům Dalmatina. Stejně jako vloni jsme byli maximálně spokojeni s ubytováním i se službami, které nejen že nabízíte, ale reálně je poskytujete. Určitě se rádi do tohoto apartmánu s vaší kanceláří příští rok zase vrátíme. Přeji Vám jen samé spokojené klienty jako jsme byli právě my. Krásný zbytek léta. 12.08.2022 Mgr. Eva Prušová

Děkuji za pokyny, už se moc těšíme, Vaše zájezdy jsou vždy úžasné.
Pěkný den
05.08.2022 Pilátová

DOBRÝ DEN,

SPOLEČNĚ S MANŽELEM JSEM SE ZÚČASTNILA POZNÁVACÍHO ZÁJEZDU
ALPSKÉ PRŮSMYKY A LEGENDÁRNÍ MATTERHORN V TERMÍNU 1. AŽ 6. 7.
2022. CHTĚLA BYCH PODĚKOVAT ZA SKVĚLE SESTAVENÝ PROGRAM ZÁJEZDU,
VÝBORNÉ UBYTOVÁNÍ I STRAVOVÁNÍ V RAKOUSKU A VE ŠVÝCARSKU. VELKÉ
UZNÁNÍ A POCHVALA PATŘÍ NAŠEMU PRŮVODCI MGR. TOMÁŠI MARIÁNKOVI,
KTERÝ NÁS PROVÁZEL PO CELOU DOBU ZÁJEZDU. VELMI OCEŇUJI JEHO
OCHOTU, VSTŘÍCNOST, ZNALOSTI, PRŮVODCOVSKÉ SCHOPNOSTI A
PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP PŘI ŘEŠENÍ VŠECH SITUACÍ, KTERÉ V
PRŮBĚHU ZÁJEZDU NASTALY.

JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJEME VAŠÍ CK ZA SKVĚLÉ ZÁŽITKY A V BUDOUCNU
RÁDI VYUŽIJEME SLUŽEB VAŠÍ CESTOVNÍ KANCELÁŘE.
05.08.2022 ZDEŇKA A PAVEL BUČKOVI

Dobrý den,
omlouvám se, ale z pracovních i rodinných důvodu jsem nestihla
napsat dříve. Ve dnech 20. - 22.5.2022 jsem se zúčastnila zájezdu
Toulky srdcem Slovinska. Touto cestou Vám chci poděkovat za (pro mě)
úžasný zájezd. Doprava, ubytování, velmi zajímavý a nádherný
program - nebylo co vytknout. Můj dík patří také průvodci panu
Mgr. Tomáši Mariánkovi. Během cesty nám pěkně a zajímavě
vyprávěl o právě projížděných oblastech, čímž nám ji velmi
zpříjemnil. Myslím, že po profesionání stránce zvládl celou
organizaci zájezdu na výbornou.

Děkuji a těším se, že s Travel club ČSAD Tišnov zase někam
vyrazím.
S pozdravem
26.07.2022 Věra Králíková

Dobrý den,
před měsícem jsme se s mamkou zúčastnily poznávacího zájezdu s Vaší cestovní kanceláří, jednalo se o Poznávací zájezd SLOVINSKÉ POBŘEŽÍ A PERLY ISTRIJSKÉHO POLOOSTROVA v termínu od 22. do 26. 06. 2022. Jenom jsme chtěly moc pochválit pana průvodce, který nás zájezdem provázel, bylo to opravdu skvělé! Všechno jsme si moc užily, poměr cena/výkon byl úžasný! Moc děkujeme za tak krásný zájezd, určitě s Vámi zase někam vyjedeme. :-)
S pozdravem a přáním hezkého dne
26.07.2022 Kamila Trávníčková

Dobrý den,

Chtěla jsem moc poděkovat za krásný zájezd, pochválit jak pana průvodce Libora Cabáka, tak pány řidiče.
Vše bylo perfektně připraveno a navštívená místa kouzelná.

Děkuji za krásný zážitek.
26.07.2022 Mirka Novotná

Paní Němcová tímto Vám chci velmi poděkovat za řešení mé situace v Londýně, jste úžasná.Ještě jednou děkuji 26.07.2022 Lajcmanová

Milá paní Němcová,
děkuji za Váš e -mail. Mrzí mě, že jste nemocná, snad bude brzo
lépe a budeme se moci na pobočce setkávat osobně.
Není nad osobní setkání a přístup. Já jsem si Vás oblíbila za
Vaši upřímnost a také čas na klienta.
Chci opět poděkovat za pěkný zájezd na Chodsko - i když patřil
jiné ck. -vše v pohodě. Také opět děkuji za pěkná místa v
autobuse. Už se také těším na Váš zájezd na Kokořínsko.
Budeme s kolegyni všem doporučovat.
Mějte se pěkně a ať se daří. Zdraví
13.07.2022 M. Zhořová

Dobrý den paní Němcová,

věřím, že se s vaší CK určitě ještě někam vydáme v budoucnu, tipů mám hodně 🙂 Super bylo i na dalším zájezdu na Dachstein 24.-26.6.. Opět pan průvodce Mariánek, on i pan řidič byli skvělí. Počasí na Dachsteinu sice nevyšlo, ale to nevadí, určitě se tam znovu někdy vydáme.
Jinak nám počasí přálo na všechny ty krásné soutěsky a parta lidí byla fine. Moc jsme si oba zájezdy užili. Děkujeme.
12.07.2022 Marcela Belková

Vážení,

chtěli bychom poděkovat touto cestou panu průvodci Tomáši Mariánkovi, který nás provázel zájezdem Alpské průsmyky a legendární Matterhorn v termínu 1.-6.7.22 za jeho obětavost, vstřícnost, za spoustu informací a zajímavostí, které nám předal.
Je vidět, že má tuto práci opravdu rád a doufáme, že mu elán do práce další nepokazila ani partnerská dvojice účastníků zájezdu, kteří ho neustále obtěžovali s nesmyslnými připomínkami k pobytovým taxám a skupinovým slevám při nákupech jízdenek na lanovky.
Celý autobus obdivoval trpělivost pana průvodce s touto problémovou dvojicí. My ostatní bychom je nejraději vysadili u první benzínové stanice :)
12.07.2022 Zemanovi

Dobrý den,
ve dnech 1.7. až 6.7.2022 jsme se zúčastnili poznávacího zájezdu Alpské průsmyky a legendární Matterhorn, který pořádala vaše cestovní kancelář.
Chtěli bychom vyjádřit poděkování a velkou spokojenost s programem, s ubytováním i stravováním a havně s profesionálním přístupem průvodce Mgr. Tomáše Mariánka,
který nás provázel po celou dobu zájezdu.
Oceňujeme jeho znalosti, ochotu poradit, průvodcovské schopnosti a především klidný přístup v každé situaci, kterou musel řešit.
Ještě jednou velký dík. Budeme se těšit na další zájezdy s vaší CK.
12.07.2022 Ing. Jaroslav Široký a Mgr. Anna Široká

Dobrý den,

zúčastnila jsem se zájezdu " Alpské průsmyky a legendární Matterhorn" a ráda bych k tomuto zájezdu
napsala pár slov, protože došlo k nepříjemné situaci která mi tento zájezd znepříjemnila.
Slovně byl v autobuse před všema účastníkama napaden náš průvodce Mgr.Tomáš Mariánek.
Za mě je tento průvodce hodnocen za 1. Byl profesionální a vždy vstřícný. Zájezd byl náročný na organizaci, ubytování
bylo v různých hotelích a vždy proběhlo vše hladce bez problémů.
Tomuto průvodci opravdu nebylo co vytknout.

S pozdravem
11.07.2022 Jaroslava Hrdá

Dobrý den paní Němcová,
chci touto cestou poděkovat za organizaci poznávacího zájezdu Švýcarsko - Alpské průsmyky a Matterhorn, jehož program byl velmi pestrý. Vyřiďte prosím podporu průvodci zájezdu Tomáši Mariánkovi, který se díky nevhodnému chování dvou účastníků (jejichž jména jistě budete znát) dostával do nepříjemných situací a byla tím narušena pohoda zájezdu, ne však jeho vinou. Poznala jsem ho už dříve jako člověka slušného, vstřícného, který se choval s respektem i ke dvěma zmíněným. Když nebyli spokojeni, dostali od něj možnost kupovat si vstupenky a jízdenky sami, což za dané situace bylo jediné možné řešení a rozhodně to nelze považovat za neplnění průvodcovských služeb.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
11.07.2022 Mgr. Jana Křížová

Dobrý den,

Od 1.-6.7. jsem absolvovala váš zájezd do Švýcarska. Program byl dost náročný, ale dobře sestavený, hodně jsme toho viděli. Chci poděkovat i za vstřícnost s úpravou smlouvy a svozovou trasou.

Řidič autobusu byl skvělý a velmi ochotný a v neposlední řadě musím velmi pochválit našeho průvodce Tomáše Mariánka. Program měl skvěle pod kontrolou a maximálně se nám věnoval.

Bohužel občas se najdou v zájezdu potížisti, kteří náladu celého kolektivu docela dokážou pokazit. Nevím, jak se jmenovali, ale seděli v řadě za řidičem, tuším na sedadlech 30,31. Neustále vyžadovali pozornost jako první, dožadovali se nějakých nesmyslných potvrzení a byli dost agresivní. Vzhledem k tomu, že jsem se kdysi také pohybovala v pozici průvodce, dokáži ocenit Tomášův přístup a myslím, že chování uvedených pasažérů dokázalo otrávit zbytek účastníků zájezdu. Doufám, že se váš průvodce nenechá odradit takovým chováním. Možná by bylo dobré do propozicí napsat, že průvodce neposkytuje žádná potvrzení o platbách.

Jinak se mi zájezd opravdu líbil a doufám, že z vaší nabídky si v budoucnu ještě něco vyberu.

Přeji hezký den
11.07.2022 Česalová Marcela

Dobrý den,



dovolujeme si Vám zaslat recenzi k zájezdu Vaší CK ve dnech 1.-6.7. 2022 - Alpské průsmyky.

Zájezd se zcela vydařil, včetně počasí.

Pochvala a poděkování patří řidiči – panu Milanovi (bus č. 1), který je naprostý profesionál za volantem a byl vstřícný k účastníkům zájezdu (káva, nápoje).

Totéž platí pro průvodce – Mgr. Tomáše, který si vedl skvěle, při projíždění krajinou nás průběžně seznamoval s tamějšími dějinami a místopisem, staral se o nás, zajišťoval vstupenky a pomohl se vším. Věnoval nám veškerý svůj čas. Trochu problém měl s 2 kverulanty, kteří mu ztěžovali práci mnohými požadavky a stížnostmi v záležitostech, které nemohl ovlivnit. Narušovali i ostatní cestující např. tím, že nám zabraňovali vystoupit z autobusu, dokud nebude vyhověno jejich požadavkům. Tomáš je zvládal trpělivě, s noblesou a úsměvem.

Ubytování v Itálii (první noc) nic moc, poslední dvě noci byly včetně stravování v pohodě a v nádherné krajině.

Děkujeme.
11.07.2022 Harvilíkovi a Šimečkovi


Dobrý den, jmenuji se Zuzana Trojková a společně s manželem a dvěma kamarádkami jsme absolvovali zájezd pořádaný vaší ck Alpské průsmyky a legendární Matterhorn v termínu 1 až 6.7.2022.

Chteli bychom touto cestou poděkovat a pochválit skvělé sestavený program zájezdu, pro který jsme ho absolvovali již podruhé.

Poděkování patří i pánům řidičům, hlavně panu Milanovi, který s neuvěřitelnou bravurnosti a jistotou projížděl neskutečné množství serpentin. I zpáteční cesta, na kterou se k nám přidal pan Zbyněk byla pohodová, rychlá a bezpečná.

Ubytování v Rakousku a zejména ve Švýcarsku bylo nádherné a polopenze velmi chutná, rozmanitá a více než dostačující, což se nedá vůbec říci o ubytování v Itálii v hotelu Kennedy. V zastaralých pokojích byla ve skříních několika centimetrová vrstva prachu, večeře na rozdíl od očekávání byla sice teplá, ale podivná skladba jídla a směšné malé porce. Snídaně velmi skromná, malý výběr a o doplňování jsme museli téměř prosit. Byli jsme v tomto hotelu ubytování i před 4 lety a jeho úroveň je stále stejná.

Hlavní poděkování a pochvala patří našemu průvodci panu Tomášovi.

Vždy ochotný, milý a usměvavý nám vše vysvětlil a ukázal. A stejně neúnavně odpovídal i na naše dotazy. Cestu nám zpestřoval svým výkladem.

Bohužel musel na zájezdu čelit i velmi nepříjemným situacím způsobených jedním manželským párem.

Velmi útočným a nevybíravým způsobem, který hraničil až se sprostosti se dožadovali pro nás ostatní naprosto nesmyslných požadavků.

Pan Tomáš se snažil vše řešit v klidu a čelit opakovaným útokům této dvojice s trpělivostí.

Všichni ostatní jsme odsuzovali jejich chování, napominali jsme je a vyjadřovali podporu našemu panu průvodci, který byl z této situace velmi smutný.

Bohužel i takoví klienti se mezi námi najdou.

Ještě jednou moc děkujeme vaší ck za skvělé zážitky a přejeme spoustu spokojených klientů.

S pozdravem
11.07.2022 Zuzana Trojková

Dobrý den,
ve dnech 1.7.2022 - 6.7.2022 jsme se zúčastnili se synem vašeho poznávacího zájezdu do Švýcarska.
A bylo to velmi krásné. Za úžasný zážitek moc děkujeme a rádi s vámi opět někam vyrazíme.

Bohužel musím vyjádřit i hluboké zklamání nad chováním dvou účastníků zájezdu, kteří neomaleně slovně napadli průvodce.
Seděli jsme na sedadlech přímo před nimi, a tak jsme byli přímými svědky jejich chování.
Od prvního dne žádali doklad o zaplacení pobytových tax a vyjadřovali se, že jim není poskytnuta sleva na tyto taxy na 17letou dceru.
Když jim pan průvodce slušně sdělil, že toto všechno mají vyřídit přímo s cestovní kanceláří, začali ho urážet, že okrádá lidi a že peníze
dali jemu a on že musí vystavit doklad. Neustále zdržovali a pak to vyvrcholilo zatarasením východu z autobusu, u kterého jsem ale osobně nebyla.
I přes nesouhlas pana Tomáše Mariánka s natáčením jeho osoby paní pořizovala záznam.
Ze svého pohledu musím říct, že pan průvodce se choval velice vstřícně. Vše od začátku řešil a s jeho vlídnou povahou velice slušně
neustále odrážel výpady těchto cestujících. Choval se profesiálně. Oni sami odmítli, aby jim kupoval vstupné a tak si ho hradili třetí a čtvrtý den sami.
Bylo také nutné, aby s nimi komunikoval pouze písemně, protože paní se neustále domáhala dokladů na všechno.
Chtěla bych vyjádřit velkou podporu panu průvodci, protože to, co se dělo z jejich strany, bylo určitě psychicky vyčerpávající.
Jsem také podepsána jako svědek při předávání přeplatku od pana průvodce na vstupném z prvních dvou dnů, kdy nebyly drobné mince.

Jinak musím říci, že celé toto "vystoupení" těch dvou účastníků, protože jinak se tomu říkat nedá, narušilo jinak nádherný zájezd.
Počasí nám vyšlo a i organizace v podobě Tomáše Mariánka, jeho úžasný přehled a výklad - prostě super. Velká pochvala a uznání patří i panu
řidiči Milanovi, skvělý výkon na těch úzkých silničkách v horách (já bych to nedala:)). Tak moc děkujeme a těšíme se na další poznávání s vaší cestovkou.

S pozdravem
11.07.2022 Blanka Podušková a Jiří Poduška

Krásné ráno do Břeclavi a do Tišnova.

Děkuji mnohokrát za nádherný zájezd do Slovinska a Itálie. Zájezd se nám vydařil včetně dobrého a chutného ubytování, krásného počasí a milých spolucestujících. Velký dík patří vedoucímu zájezdu, panu Ing. Navrátilovi a panu řidiči, který byl skvělý. Ať se Vám daří a věřím, že s vaší cestovní kanceláří určitě někdy vyrazím do terénu.

S pozdravem B-)
11.07.2022 Ručková Anna z Veselí nad Moravou

Vážení, zúčastnila jsem se ve dnech 17. až 19. června vašeho zájezdu Korutanské zrcadlení a vrátila jsem se nadšená. Autobus řídil bravurně řidič, jehož jméno jsem si sice nezapamatovala, ale vy si to jistě zjistíte. Byl velmi profesionální, ochotně vycházel vstříc všem našim požadavkům. Vedoucím zájezdu byl Tomáš Mariánek, mladý muž, který vše řešil s přehledem a klidem. Jeho výklad byl fundovaný a bylo zřejmé, že ho jeho práce baví, což se projevilo i na spokojenosti nás - účastníků zájezdu. Staral se o nás "jako o vlastní". Program třídenního zájezdu byl poskládán velmi pestře. Každý si přišel na své. Ubytování bylo výborné, stravování vynikající. Zkrátka a dobře - nemělo to chybu! Všem, kteří se na přípravě a realizaci tohoto zájezdu podíleli, patří velký dík. Spokojená účastnice.  23.06.2022 Marta Antonínová

Dobrý den paní Němcová, chtěla bych celé CK poděkovat za po všech stránkách skvělý zájezd Korutanské zrcadlení. Především pan průvodce si zaslouží jedničku s hvězdičkou, ostatně jako za každý zájezd, na kterém jsem s ním dosud byla. Já jsem tento zájezd vyhrála v soutěži, ale myslím, že je výhrou pro každého, když jeho zájezd vede takový průvodce. Zmiňoval, že na příští rok připravujete další zájezd do Korutan - se mnou už můžete počítat :-). Dále se chci ještě jednou omluvit za to, že jsem si ve smlouvě nevšimla chybného údaje nástupního místa - moc děkuji, že jste si toho všimli a řešili. Přeji krásný den a pěkné léto.  23.06.2022 Lenka Rosenbaumová

Dobrý den, paní Němcová, chci poděkovat za výborně připravený zájezd Orlí hnízdo, který jsem absolvovala ve dnech 10.6 - 12.6. 2022. Zájezd se mi velice líbil po stránce programu, ubytování, také p. průvodce i p. řidič byli výborní a ochotní. Mohu jen doporučovat a také budu. Přeji Vám mnoho spokojených klientů, jako jsem já , ať se Vám daří a těším se na další poznávání s Vámi a Vaší CK. Zdraví M. Zhořová, Lomnice 21.06.2022 M. Zhořová

Dobrý den. Děkuji touto cesto za krásný zájezd. Hitlerovo Orlí hnízdo 10.6.-12.6.2022. Hlavně chválím našeho průvodce.:-) Mgr. Tomáš Mariánek byl naprosto bezvadný, všechno zvládal a jeho vědomosti -úžasný. Pochvalu zaslouží i řidič autobusu Olda, super jízda, moderní a pohodlný autobus. Přeji hodně úspěchů, ať se vaší cestovce v této nelehké době daří. Jitka Holá 21.06.2022 Jitka Holá

Dobrý den, dovolte mi pochválit zájezd na Orlí hnízdo (10.6.-12.6.2022). Byl to úžasný zážitek od začátku až do konce. Pan vedoucí Mgr. Mariánek - jako vždy záruka kvality! A pan řidič Olda perfektně ovládal autobus v nesnadném alpském terénu. Děkuji a všechny zdravím. Yvona Mikalová 21.06.2022 Yvona Mikalová

Dobrý den, v termínu od 17.6.-20.6.2022 jsme se zúčastnili zájezdu Korutanské zrcadlení. Byli jsme poprvé a musíme vše pochválit. Bylo to úžasné,vše dokonale naplánované. Pan řidič a pan průvodce prostě skvělí. Moc se nám líbilo, nádherný zážitek. Děkujeme a s pozdravem, Renáta a Karolína Brabcovi, Kotlánovi. 21.06.2022 Brabcovi, Kotlánovi

Dne 17.6. 2022 jsme se zúčastnili zájezdu Korutanské zrcadlení. Zájezd byl perfektní a předčil naše očekávání. Program sestaven s harmonií a citem. Strava v hotelu moc chutná, ostatně tím jsou Korutany proslulé. Řidič autobusu (Milan) vysoký profesionál se skromným vystupovánín. Velmi spokojeni jsme pak byli s průvodcem Mgr. Tomášem Mariánkem, zdatným organizátorem, člověkem se značnými znalostmi, perfektními vyjadřovacími schopnostmi a citem pro podávání informací. Vše zvládl lehce a s úsměvem. Manželé Macinkovi z Velkých Bílovic 21.06.2022 Manželé Macinkovi

Dobrý den, ráda bych vám poděkovala za krásný zájezd Hitlerovo Orlí hnízdo, který jsem absolvovala s manželem minulý týden. Počasí bylo perfektní, máme mnoho krásných zážitků. Chválím pana průvodce Tomáše Mariánka a pana řidiče Oldu, kteří byli super. Rovněž děkuji všem do kanceláře, kdo se na zájezdu a jeho přípravě podíleli. S pozdravem a přáním pěkného dne, Marcela Belková 21.06.2022 Marcela Belková

Dobrý den, zakoupili jsme ve Vaší CK zájezd Historické a přírodní krásy východního Slovenska. Chtěla bych touto cestou poděkovat za perfektní služby příjemného a profesionálního průvodce p. Tomáše Mariánka a velký dík patří také panu řidiči Láďovi, který nás vždy bezpečně a s úsměvem dopravil do cíle. Nebyl to náš první zájezd s Vaší CK, ale určitě ne poslední. Už se těšíme na Vaši nabídku na příští rok - za osmičlennou partu z Mutěnic Jana Tihlaříková 18.05.2022 Jana Tihlaříková

Ve dnech 15.-18.4.2022 jsme se zúčastnili poznávacího zájezdu do Belgie. Velice ráda bych tímto poděkovala paní Ing. Michaele Němcové, která nám ještě před samotným nákupem pomohla ochotně vybrat vhodný zájezd, podala vyčerpávající informace, vše zařídila, a po celou dobu nás o všem informovala a byla kdykoliv k dispozici. Celý zájezd byl výborně zorganizován, oceňuji především skladbu navštívených míst, a různorodost zážitků. Průvodce Tomáš Mariánek byl vždy pozitivně naladěný na všechny otázky mile odpovídal, a vždy vyšel vstříc! Poděkování patří i pánům řidičům, kteří nás bezpečně dovezli tam i zpět, a za zmínku určitě stojí i moderní ,čistý a nadstandardně vybavený autobus, díky tomu se dala pohodlně přečkat poměrně dlouhá cesta. S touto cestovní kanceláří jsme jeli na poznávací zájezd poprvé, a byli jsme velmi mile překvapeni. Celému týmu patří obrovské DÍKY, že se nám postarali o nádherné zážitky. Moc děkujeme za krásnou dovolenou, a těšíme se až s CK Travel Club ČSAD Tišnov znovu vyrazíme, Hejlová Kristýna a Bartoň Ondřej. 08.05.2022 Hejlová Kristýna a Bartoň Ondřej

Dobrý den, dovolte mi Vás na chvilku zdržet a napsat Vám pár řádků. V pondělí 18.4. jsme se vrátili z poznávacího zájezdu Velikonoce v magické Paříži. Po návratu jsem se musel trošku usadit, protože to bylo náročné. Ano náročné, ale samozřejmě v dobrém slova smyslu. Prostě sice náročné, ale nádherné a úžasné. Chtěl bych Vám touto cestou poděkovat, za tuto akci, a snad se i má slova vděčnosti dostanou i k panu Kolaříkovi, který je průvodce se vším, co k tomu patří. Nejen po odborné a průvodcovské stránce, ale i po stránce osobnostní. Měl pochopení pro dotazy (a že jsem jich měl), ale překvapila mne jeho vysoká míra asertivity, která očividně byla potřeba. Já bych přístup některých „souputníků“ – tedy přesněji souputnic asi nedával. Včera jsem si s manželkou pustil „10nej, které musíte v Paříži vidět“, no a zjistili jsme že jsme za ty 3 dny stihli vidět 14! A to právě díky panu Kolaříkovi. Pokud by pan Kolařík u Vás prováděl nějaký další zájezd, tak to prosím můžete uvádět v propozicích, jako bonusovou informaci. Já bych ji tak rozhodně vnímal. Děkuji, Roman Nejeschleba 24.04.2022 Roman Nejeschleba

Páni řidiči Michal a Petr (snad si jména pamatuji dobře) byli super, ochotní a vstřícní, jízda bezpečná, byla s nimi i sranda, což určitě neškodí:-) Průvodce Tomáš taky fajn, informací bylo tak akorát a nebyl problém se na cokoliv zeptat. S mamkou jsme byly moc spokojené. 20.04.2022 Alena Kostelníková

Dobrý den, děkujeme za krásně prožité velikonoce v Paříži. Průvodce měl pěkně připravený program, pravidelně nás podrobně informoval o zajímavých místech v Paříži. 20.04.2022 Eva Vilhelmová

Dobrý den, dnes jsme se vrátili ze zájezdu z Bosny a Hercegoviny. Se zájezdem jsme byli  velmi spokojeni , počasí nám přálo.Trochu jsme si protáhly svaly k pyramidám,ale to vše je ku prospěchu. Delegát byl příjemný,vyšel všem vstříc.Byla naprostá pohoda. Stálo nám to za to,abychom tak dlouho čekali na tento zájezd. Protože jsme byli spokojeni,opět si u vás nějaký zájezd objednáme. 20.04.2022 Janůfková Zdeňka

Dobrý den, prosím o předání PODĚKOVÁNÍ vašim zaměstnancům, kteří se podíleli na mém odjezdu do a z Chorvatska, Brno - Baška Voda, odjezd Brno 27.8., zpět 25.9. za perfektní spolupráci a profesionální jednání všech, od administrativy po bezchybné řidiče autobusu. Ještě jednou velký dík a přeji všem, ať se vám daří v pracovním i osobním životě. 21.10.2021 Grofová Alena

Dovoluji si Vám napsat o zájezdu do Černé Hory. Bylo to nádherné, vyšlo nám krásně počasí, sešla se bezva parta... Velkou zásluhu na tom měl i průvodce Libor a v neposlední řadě řidiči Petr a Vladimír. Takové lidi by měli předepisovat jako lék na deprese a špatnou náladu. Pěkně se o nás starali a bezpečně nás provezli i v obtížných úsecích cesty. Příště rozhodně pojedu s Vaší cestovní kanceláří. Přeji Vám hodně zdraví a hodně spokojených zákazníků. A také další povedené zájezdy. 06.10.2021 Jana Svobodová

Chtěla bych Vám touto cestou velice poděkovat za doporučení i za výbornou organizaci našeho pobytového zájezdu do Chorvatska - lokalita Tučepi, apartmán Dalmatina v termínu od 24.7. do 31.7 2021 Byli jsme velmi spokojeni jak s lokalitou, úrovní a službami ubytování, tak s panem domácím za jeho milé přivítání a laskavé a vstřícné jednání. Určitě se s vaší cestovní kanceláří do tohoto apartmánu moc rádi vrátíme. Přeji krásný zbytek léta a hodně spokojených klientů, jako jsme byli právě my. 03.08.2021 Mgr. Eva Prušová a Ing. Hana Egerlová

Dne 9.7. a 18.7. jsem s vaší společností cestovala do a z Chorvatska. Chci touto cestou poděkovat za profesionální a klidné jednání vašich řidičů a především ocenit organizační zajištění celé cesty. Koordinace svozů a rozvozů, kvalitně sestavené seznamy cestujících, kontakty na delegáty nebo majitele ubytovacího zařízení v Chorvatsku, časový itinerář, to vše vedlo k tomu, že vaši řidiči předávali cestující takřka "z ruky do ruky" bez jakéhokoliv prodlení. Smekám před pracovníkem, který má toto na starosti. Jeho organizační schopnosti, spolehlivost a pečlivost jsou na vysoké úrovni. Velký respekt. 26.07.2021 Mgr. Jiřina Formanová

Chtěla bych touto cestou poděkovat za pohodový víkendový zájezd na Otscher, který i přes velkou nepřízeň počasí, byl skvěle zorganizován díky průvodkyni Maji. Díky její improvizaci jsme alespoň něco zajímavého viděli i v dešti. Díky patří i panu řidiči, který jel skvěle a byl ochotný pomoci se zavazadly. Přeji hodně zdaru a těším se někdy na příště s vaší CK na další poznávací zájezd. 19.07.2021 Andrea Tvarogová

Jako obvykle byl zájezd perfektní (taky jsme měli vynikajícího průvodce a počasí). 14.07.2021 Lenka Filoušová

Zájezd na Šumavu byl opravdu vydařený, díky skvělému průvodci panu Tomáši Mariánkovi, vše perfektně a zodpovědně z jeho strany připravené, vždy s úsměvem a dobrou náladou. Velký dík patří i panu řidiči, který má profesionální přístup a byl také skvělý. A důležitá věc - vyšlo nám krásné počasí.....Spokojenost maximální. 14.07.2021 Marcela Cvanová

Byl jsem účasten zájezdu Krásná zákoutí Šumavy. Předem dėkuji za čtyři dny. Jak programem tak i průvodcem Mgr. Tomáš Mariankem, který se o nás staral na jedničku s hvězdičkou. Dál návštěva Tábora,Špičáku a lanovky,Kašperka bylo poučné a zajímavé.Děk uji tímto za tento zájezd, jen takových více. 13.07.2021 J. Huťka

Chci poděkovat za krásný zájezd na Šumavu. Velmi se mi líbil a určitě hlavní zásluhu na tom má průvodce Mgr. Tomáš Mariánek a také pan řidič, který nás všude, tam kam bylo nutné bezpečně dopravil. Průvodce se nám po celou dobu zájezdu věnoval, zařizoval vše potřebné a informoval nás o všem s přehledem a milým úsměvem. Lepšího průvodce jste nám snad nemohli vybrat. Ještě jednou děkuji, přeji Vám samé spokojené klienty, jako jsme byli my a také spolupracovníky, kteří přispívají k této spokojenosti. 07.07.2021 Dagmar Drabinová

Chci poděkovat za organizaci a realizaci poznávacího zájezdu "Orlí hnízdo", což vzhledem k současné situaci a nejistotě bylo jistě náročnější než v období před pandemií. Přeji pevné zdraví a pevné nervy v této pro cestovní ruch nelehké době. 14.06.2021 Mgr. Jana Křížová

Chtěla bych Vám moc poděkovat za Vaše úsilí při zajišťování níže uvedeného pobytu v Chorvatsku. Cesta byla bez chyby a příjemná a páni řidiči byli bezvadní/neznám ale jejich jména/. Určitě by si zasloužili nějakou peněžní prémii ! Také Vám děkuji za pěkné místo v autobuse /č. 8/ jelikož jsem cestovala sama měla jsem i sedadlo pro sebe a v přední části, což mi vyhovuje. 14.09.2020 Štulpová Milada

Jste Skvělá cestovka - v r. 2018 jsme s vaší společností byli v Chorvatsku a byla to naprosto Vynikající dovolená! Moc se nám tam líbilo, byl jsem po 10 letech u moře a pro naše děti to bylo poprvé - tak byly také moc spokojené :) Některé momenty, historky a zážitky z této dovolené nám v rodině přímo "zlidověly" a používáme je dodnes. Je to už takový náš folklor a milá "rodinná legenda" :-) Chválím Vaši cestovní kancelář, služby, výběr míst i celkovou úroveň. Jen tak dál, milí Tišnováci - jste Skvělí!! 08.01.2020 Š. Prokop

Minulý víkend, 7. až 8.12.2019, jsme byli s vaším zájezdem v Řezně a Norimberku. Děkujeme průvodkyni paní Aleně Martínkové a řidiči panu Ladislavovi, kteří se o nás vzorně starali a svým vstřícným přístupem přispěli k pěkné atmosféře celé cesty. 12.12.2019 Jaromír a Věra Houdkovi

Musím poděkovat za doporučení zájezdu do Krakova. Zájezd byl neskutečně krásný. Ač starý horník, tak jsem byl mile překvapen velikostí solných dolů. Úžasně vyzdobeným adventním Krakovem. My jsme nachodili za dva dny neskutečných 30 km a viděli mnoho z historie Krakova. Skvělé ubytování se skvělou snídaní. Nakonec bych chtěl moc a moc pochválit naši-vaši průvodkyni. Na svůj mladý věk měla velké zkušenosti s organizaci zájezdu. Přednesla nám mnoho zajímavých informací o solných dolech, starém i nové Krakově. Hodnocení velká podtžená 1* vzhledem k tomu, že neumím na počítači jedničku 2x podtrnout ,tak jsem Vám dal hvězdičku. 03.12.2019 Miloš Frýba

Rádi bychom alespoň touto cestou poděkovali za skvělý zážitek, všechno od pana průvodce Mariánka až po počasí, které jste nám objednali, bylo perfektní. 03.10.2019 Martina Doubková

Ráda bych Vám tímto ještě jednou poděkovala. Včera jsme se vrátili ze zájezdu a cestu, ze které jsem měla velkou obavu, jsem s Vaší pomocí (sedadla hned za řidičem) a i díky skvělé jízdě pana řidiče úspěšně absolvovala (za použití minimálního počtu kinedrylů). Za vše děkujeme a v budoucnu rádi využijeme služeb Vaší cestovní kanceláře. 08.07.2019 Jana Komínová

Ráda bych Vám i CK poděkovala za uvedený zájezd Mystická Bosna 1.5. - jednak za sezení a prostor pro koleno (cesta bez jakýchkoli zdravotních problémů), ale také za velmi zdařilý zájezd - výborný průvodce i řidiči (v závěru se bosenská hranice stala mystickou ironicky), kvalitní bus i ubytování. Ještě jednou děkuji a těším se na další cesty s Vámi. 06.05.2019 Eva Vonková

Nastavení cookies

Abychom vám usnadnili procházení stránek a mohli anonymně analyzovat návštěvnost, využíváme soubory cookies, které sdílíme se společností MagicWare. Jejich nastavení upravíte odkazem "Nastavení" a kdykoliv jej můžete změnit v patičce webu. Podrobnější informace najdete v našich Zásadách ochrany osobních údajů a používání souborů cookies. Souhlasíte s používáním cookies?

Funkční cookies

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Analytické cookies

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Marketingové cookies

Shromažďují osobní údaje o uživateli z marketingového hlediska. Např. shromažďují informace za účelem přizpůsobení nabízené reklamy zájmům zákazníka, propojení se sociální sítí atd.

Personální cookies

Personální cookies nám umožňují upravit obsah webových stránek podle vašich specifických potřeb a preferencí. Odmítnutí používání osobních souborů cookie může vést k zobrazování informací, které jsou pro konkrétního uživatele nepoužitelné.